وی با بیان اینکه این طرح با حضور ۱۳ گروه دو نفره از بازرسان بهداشت محیط، به صورت سرزده از ساعت ۱۸ تا ۲۴ در مناطق مختلف شیراز اجرا می شود، افزود: بازرسان بهداشت محیط با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، نکات موردنظر را بررسی و آموزشهای لازم را به متصدیان ارائه میدهند.
قاسم پور اظهارداشت: در این طرح ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه صنوف حساس، موارد مربوطه به بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، ساختمان، بهداشت مواد غذایی و مواد اولیه، دمای یخچال و فریزرها، سنجش کیفیت روغن مصرفی و سنجش بار میکروبی سطوح کنترل میشود.
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب ادامه داد: تاکنون از ۱۳۰ مرکز حساس تهیه و عرضه مواد غذایی از جمله بیرون بر، فست فود، نانوایی، کبابی، کافی شاپ و چایخانه بازدید و بررسیهای لازم انجام شده است.
قاسم پور، از نامطلوب بودن وضعیت بهداشتی ۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این بازدیدها خبر داد و گفت: با توجه به تخلفات موجود، به متصدیان این مراکز اخطار ۴۸ ساعته برای توقف فعالیت و غیر فعال کردن واحد صنفی داده شده است تا نسبت به برطرف کردن نواقص بهداشتی اقدام کنند و پس از مهلت مقرر نیز پیگیریهای لازم انجام میشود.
وی، بررسی بهداشت مواد غذایی و مواد اولیه مصرفی را از دیگر فعالیتهای این طرح اعلام کرد و افزود: در این برنامه مقدار دویست کیلوگرم مواد غذایی به دلیل نداشتن مجوز بهداشتی لازم و همچنین نگهداری در شرایط نامناسب دمایی و رعایت نکردن زنجیره دمایی لازم توقیف و معدوم شد.
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب اجرای قانون کنترل و مبارزه ملی با دخانیات را از دیگر وظایف کارشناسان این حوزه اعلام کرد و یادآور شد: در این طرح از ۶ مرکز متخلف عرضه کننده قلیان نیز بازدید و ضمن آموزش، اخطارهای لازم در خصوص عرضه نشدن قلیان به متصدیان داده شد.
وی، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، مراتب را برای پیگیری به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/ر