سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تصویری تهیه آش خوشمزه با کوفته قلقلی

در این مطلب میخوایم طرز تهیه یه آش خوشمزه و لذیذ با گوشت قلقلی را به شما اموزش بدهیم .

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  آش پای ثابت سفره های ما ایرانیا هست و کمتر کسی پیدا میشود که طرفدار آن  نباشد، مخصوصا آش هایی که داخل آن ها  کشک و رشته  باشد…

درادامه طرز تهیه یک نو آش با کوفته قلقلی را می خوانید : 

مواد لازم

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۴۰۰ گرم اسفناج
  • ۱/۲ پیمانه برنج خام
  • ۷۰ گرم رشته
  • ۲ لیتر آب
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ به مقدار لازم
  • سیر داغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم


مراحل تهیه

1. برای تهیه این آش لذیذ ابتدا آب را همراه برنجی که شستیم داخل یه قابلمه ی بزرگ میریزیم و میگذارم تا برنج کاملا بپزدو تقریبا له بشه و لعاب بندازد.

2. وقتی برنج نرم شد به آن ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ هم اضافه میکنیم.

3. حالا گوشت چرخ کرده، پیازی که رنده کردیم و آبش را گرفتیم، نمک و فلفل رو خوب با هم ورز میدیم و با آن ها گوشت های قلقلی کوچیک درست میکنیم.

4. بعد گوشت های قلقلی را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدود یه ربعی بپزن تا خودشان رو بگیرند.

5. همینطوری که میبینیند کوفته ریزه ها پختن و منسجم شدند.

6. حالا اسفناج خورد شده رو به موادمان اضافه میکنیم، بهتراست  اسفناج داخل آش رو درشت خورد کنیم .

7. بعد به مقداری که دوست داریم به آشمان کشک هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا اسفناج بپزد.

8. وقتی سبزی پخت رشته را هم اضافه میکنیم و خوب آش را  هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبند حالا اجازه میدیم تا رشته هم خوب بپزد و ضخیم شود.

9. در نهایت به آشمان نعنا داغ هم اضافه میکنیم و نمکش را هم تست میکنیم.

10. حالا آشمان جا افتاده و حاضره، دقت کنیند که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.

11. در نهایت آش  را  با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل میکنیم … نوش جان

منبع: وب سایت دو نفره 

انتهای پیام/

دستور پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.