سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراک خوشمزه چینی با گل کلم

غذاهای چینی طرفداران خاص خود را در بین مردم دارد امروز قصد داریم طرز تهیه یکی از این غذاها به نام تسو را به شما آموزش بدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

مواد مورد نیاز:

  • نصف عدد گل کلم بزرگ
  • ¾ پیمانه آرد
  • ¾ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه پودر نان سوخاری
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چای خوری نمک دریا

طرز تهیه

1. فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2. گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

3. گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

4. سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.

سس تسو

مواد مورد نیاز:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۳ پیمانه سس سویا
  • ۱/۳ پیمانه سرکه
  • ½ پیمانه عصاره سبزیجات
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده

طرز تهیه

1. ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.

2. رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.

3. آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.

4. سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

5.۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.

6. سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

تسو، غذای خوشمزه چینی با گل کلم

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.