سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه فالوده شیرازی در منزل

فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.

فالوده شیرازی خانگی بخورید

مواد لازم

۲۵۰ گرم نشاسته
۲ لیوان آب
یک‌سوم لیوان گلاب
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

۲. مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

۳. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

۴. گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود ۲۰ دقیقه این مرحله طول می‌کشد.

۵. وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.

۶. چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

۷. مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

۸. به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.

۹. بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.

۱۰. فالوده را در کاسه‌ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید. می‌توانید مقداری بستنی زعفرانی با تکه‌های خامه و پسته کنار فالوده سرو کنید.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

فالوده شیرازی خانگی بخورید

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.