سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آقا‌جانی مطرح کرد؛

آلاینده‌های مواد غذایی؛ دغدغه ملی است/ اخبار منتشر شده درباره سلامت مواد غذایی صحیح نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تضمین سلامتی مواد غذایی، دغدغه ملی امروز محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تضمین سلامتی مواد غذایی، دغدغه ملی امروز محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آقا‌جانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در حاشیه مراسم امضاء تفاهم‌نامه طرح‌های تحقیقاتی مشترک‌ با دانشگاه واخِنینگِن‌‌ هلند که در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروزه بحث سلامت غذا و آلاینده‌های آن یکی از معضلات جدی در دنیا و به دغدغه‌ ای ملی در داخل کشور تبدیل شده است.

وی ادامه داد: اخبار زیادی در زمینه آلاینده‌ها و تخلف‌ در مواد غذایی‌ شنیده می‌شود و این مسئله‌ باعث بروز نگرانی‌هایی در بین مردم کشورمان شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وظیفه وزارت بهداشت‌، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو در رفع نگرانی‌های مردم گفت: برخی اخبار منتشر شده در خصوص سلامت مواد غذایی درست نیست و بسیاری از آنها قابل پیشگیری‌ هستند.

آقاجانی‌ بیان کرد: پروژه‌ ملی سلامت غذا با انتقال تکنولوژی‌ مدرن با هدف تأمین سلامت غذا و تضمین‌ آن برای مردم ایران و تضمین سلامتی مواد غذایی صادراتی به سایر کشورها انجام می‌شود، کار مشترک‌ علمی یک مدل موفقی در زمینه همکاری‌های داخلی و دانشمندان خارجی تلقی‌ می‌شود.

وی تأکید کرد: همکاری دانشگاه شهید بهشتی با مرکز آموزشی واخنینگن‌ هلند در راستای آموزش مسئولان آموزشگاه های غذای‌ سراسر کشور است که علاوه بر دانشگاه شهید بهشتی سازمان غذا و دارو نیز متولی برگزاری دوره‌های مشترک با مرکز آموزش عالی هلند محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به هدف این دوره مشترک مبنی بر ارتقای استانداردهای‌ کنترل مواد غذایی، گفت: امضای‌ این تفاهم‌نامه در زمینه تحقیقات علمی و انتقال تکنولوژی‌ در خصوص تخلفات آبمیوه‌ و بررسی میزان سموم به وسیله آزمایش بر روی موی افراد است.

آقاجانی‌ اظهار کرد: تضمین سلامتی غذا از وظایف دولت محسوب می‌شود و این تفاهم‌نامه با بررسی‌ تخلف در مواد غذایی به خصوص آبلیمو‌ انجام می‌شود.

در ادامه سلام‌زاده، رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هدف از برگزاری این تفاهم‌نامه انتقال تکنولوژی‌ فناوری پایش غذا به داخل کشور است که در این زمینه دوره‌های مشترک با دانشگاه هلند برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه کارگاه‌های آموزشی با حضور دانشجویان دوره PHD در بحث آلاینده‌های غذایی و میزان سموم آفت‌کش‌ها در مواد غذایی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه دانشجویان دکترا در زمینه سلامت غذا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۰۸ ۲۸ مرداد ۱۳۹۷
مخصوصاً برای نان پختن باید فکری کرد که دائماً عرق کف دست و سلول های مرده پوست دست خمیرگیرها به خورد مردم نرود و نان ها با حرارت مستقیم پخته نشوند که باعث سوختن و ایجاد سم آکریلامید(سرطان زا) در نان می شود.