به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛سید علی موسوی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مراوده بااستان بصره عراق با ۴.۵ میلیون نفر جمعیت با توجه به حذف روادید و نزدیکی به منطقه آزاد اروند میتواند فرصت مناسبی برای رونق اقتصادی این منطقه باشد.
وی واحدهای فعال شهرکهای صنعتی در منطقه آزاد اروند را ۱۶۶ واحد بیان کرد و افزود: تولیدات کالا در منطقه آزاد اروند در ۱۱ صنعت از جمله صنایع و پتروشیمی، پالایشگاهی، پلیمری و شیمیایی، غذایی، نساجی، دریایی و فراساحلی، برق و الکترونیک، نیروگاه برق فشار قوی دارویی، و بهداشتی فلزی است.
وی گفت: مرز شلمچه ، بندر و دریانوردی خرمشهر، ۲ مرز آبی و خشکی هستند که از مهمترین مرزهای صادراتی منطقه آزاد اروند محسوب شده که در این منطقه فعال هستند.
موسوی حجم سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند را ۱۰ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: حجم سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند در سال ۹۲ سه هزار و ۶۰۰ میلیون ریال بود درحالی که در سال ۹۶ به ۱۰ هزار میلیارد ریال رسید و امسال نسبت به مدت سال گذشته نیز از رشد مناسبی برخوردار است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد اروند نیز در این نشست با بیان اینکه رسانهها در ایجاد تحولات نقش برجستهای ایفا میکنند، گفت: رسانهها و وسایل وسایل ارتباط جمعی نقش مهم اطلاع رسانی و بیان عقاید را بر عهده دارند تا در جریان انتقال اطلاعات به عنوان ابزاری کارآمد برای هدایت جامعه استفاده شوند.
سیدمرتضی نعمت زاده ورود اتباع خارجی در منطقه آزاد اروند را فرصت مناسبی برای رونق صنعت گردشگری عنوان کرد و افزود: صنعت گردشگری بستر بسیار خوبی برای توسعه کسب و کار و رونق اقتصادی در منطقه فراهم کرده است.
وی گفت: ورود گردشگران عراقی به منطقه آزاد اروند به رغم همه کاستیها و کمبودها رونق اقتصادی در زمینه مختلف گردشگری به همراه داشته است.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) است که در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.
انتهای پیام / د