سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

د مطلب زیر قصد داریم شما را با آموزش تصویری بیسکوئیت دارچینی آشنا کنیم.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه ها باشه چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه اش با خیال راحت نوش جونشون کنیم؟ در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه بیسکوییت دارچینی خوشمزه رو میذاریم تا درستش کنین و از طعم دلچسبش لذت ببرین …


مواد لازم

  • 300 گرم آرد
  • 150 گرم کره
  • 150 گرم پودر قند
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • 2 قاشق مرباخوری دارچین


مراحل تهیه

1. ابتدا کره رو که به دمای اتاق رسیده و کمی هم نرم شده با همزن کمی میزنیم.

2. به کره زده شده پودر قندی که الک کردیم رو اضافه میکنیم. الک کردن پودر قند باعث میشه تا گوله های پودر قند داخل مخلوطمون نمونه.

3. حالا به آرومی مواد رو با همزن میزنیم.

4. حالا به مخلوط کره و پودر قند تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و باز با همزن مخلوطشون میکنیم.

5. در نهایت آرد الک شده، بیکینگ پودر و دارچین رو به مخلوطمون اضافه کرده و باز با مخلوط کن هم میزنیم.

6. بعد از اینکه مواد رو با همزن زدیم مخلوطمون تقریبا شبیه خرده نون میشه.

7. حالا با دست مخلوط رو ورز میدیم تا منسجم بشه و شکل خمیر رو بگیره.

8. خمیر رو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه و بعد روی تخته مورد نظرمون کمی آرد میپاشیم تا خمیر بهش نچسبه و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریبا 4 میلیمتر باز میکنیم.

9. با هر شکل قالبی که دوست داشته باشیم مثل تصویر زیر بیسکوییت ها رو قالب میزنیم. بعد از هر بار قالب زدن تکه های خمیر اضافه رو به هم فشرده کرده و ورز میدیم بعد مجددا قالب میزنیم.

10. بیسکوییت ها رو روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم. این بیسکوییت ها خیلی زود میپزن و معمولا بعد 10 تا نهایتا 15 دقیقه آماده ان. همین که دیدین کناره های بیسکوییت ها در حال طلایی شدن هستش از فر درشون بیارین، بعد اینکه بیسکوییت ها رو از فر در آوردیم هنوز نرم هستن ولی تا سرد بشن کاملا ترد و منسجم میشن.

11. حالا بیسکوییت های خوش عطر و طعممون حاضره …

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.