سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو کمیسیون آموزش مجلس:

تامین اعتبار اردوهای دانش آموزی مشکل دارد/ حوادث اخیر برپایی اردوهای درسی را منتفی کرد

کوچکی نژاد با اشاره به اهمیت اردو‌های دانش آموزی گفت: در تامین اعتبار این اردو‌ها آموزش و پرورش مشکل دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جبار‌ کوچکی‌ نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره اردوهای دانش آموزی در برنامه پرسشگر درباره اهمین اردوهای دانش آموزی اظهار کرد: بخشی از اردوهای دانش آموزی به شکل اردوهای علمی و زیارتی هستند و پیش از این هم آموزش و پرورش در نظر داشت تا برخی دروس را در قالب برگزاری اردوها برپا کند اما اتفاقات اخیر مربوط به اردوهای دانش آموزی این تصمیم را منتفی کرد.

وی با اشاره به اینکه در تأمین اعتبار اردوها مشکل وجود دارد، گفت: آموزش و پرورش برای حل این مشکل باید با نهادهایی چون وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات رایزنی‌هایی داشته باشد چراکه اردو فرصتی مناسب برای دانش آموزان بوده و خاطره‌ای ماندگار برای آنها می‌شود.

کوچکی نژاد تصریح کرد: دانش آموزان در فعالیت‌های اردویی‌ زندگی گروهی و توجه به طبیعت را می‌آموزند و در بسیاری از مدارس کشورهای دنیا، دانش آموزان را برای بخشی از موارد آموزشی به بیرون از مدارس و محل‌هایی چون کتابخانه‌ می‌فرستند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: برنامه‌ریزی جامع برای اردوهای دانش آموزی و توجه به کیفیت آن نیازمند منابع مالی است اگر حادثه‌ای تلخ برای دانش آموزان طی اردوها به وقوع بپیوندد همه وزیر آموزش و پرورش و مدیر مدرسه را عامل این مشکل می‌دانند در حالی که باید در ابتدا تأمین مناسبی از جهت اعتبارات در نظر گرفته شود.

تامین اعتبار اوقات فراغت دانش آموزان نیازمند بازنگری است

مهدی فیض معاون سابق پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش  درباره جوابیه‌ای که وزارت ورزش و جوانان برای اعتبارات اوقات فراغت در نظر گرفته است و مبلغ آن بیشتر از مبلغ در نظر گرفته شده برای آموزش و پرورش نیست، اظهار کرد: وزارت کشور اعتبارات لازم برای اوقات فراغت را تقسیم می‌‌کند و با توجه به سند تحول بنیادین هر کدام از برنامه‌های مربوط به نوجوانان باید با محوریت آموزش و پرورش و با همکاری سایر نهادها صورت گیرد که در این میان وزارت ورزش متولی اوقات فراغت و وزارت کشور متولی تقسیم اعتبارات است.

وی بیان کرد: وزارت کشور که هماهنگی اعتباری برای بودجه اوقات فراغت را در دستور کار دارد باید اجازه دهد تا خود آموزش و پرورش مسئول تقسیم بودجه باشد اما اکنون تمام اعتبارات به یکباره‌ به وزارت ورزش می‌رود که باید در این مورد تجدیدنظر‌ شود.

استعدادیابی در آموزش و پرورش مغفول است

مصطفی حائری مشاور آموزشی درباره روند اجرای هدایت تحصیلی اظهار کرد: این فرآیند روالی چندین ساله دارد و صرفاً به سال‌های پایانی تحصیل و کنکور برنمی‌گردد در واقع باید ابتدا استعدادیابی دانش آموزان انجام شود و پس از آن فرد در مسیری هدفمند گام بردارد.

وی با اشاره به اینکه استعدادیابی در نظام تعلیم و تربیت فراموش شده است، افزود: در فرآیند هدایت تحصیلی به نوعی آینده‌پژوهی می‌کنیم و باید ببینیم در آینده هر بخش از کشور به چه نیروهایی نیاز دارد و بر این اساس فرآیند هدایت تحصیلی انجام شود.

این مشاور آموزشی تصریح کرد: این روز‌ها انتخاب رشته کنکور سراسری97 یکی از اولویت‌های داوطلبان کنکور است و  تبلیغات کاذب بسیاری از سوی برخی مؤسسات را شاهد هستیم بنابراین داوطلبان باید با آگاهی کامل و آشنایی نسبت به اطلاعات دفترچه از مؤسسات کنکوری کمک بگیرند هر چند توصیه داریم به جای رفتن به این مؤسسات به تحقیق درباره دانشگاه‌های مختلف و متناسب با شرایط خود بپردازند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.