سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسرها و غذاهای خوشمزه تابستانی با زردآلو

در این مطلب طرز تهیه دسرهای تابستانی با زردآلو را می خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تابستان فصل میوه های رنگارنگ و خوشمزه است که میتوانید با آن ها غذا ها و دسر های عالی تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه چند نوع غذا ودسر با زرد آلو را آموزش داده ایم.

کوفته زرشک و زردآلو

مواد لازم:

زردآلو متوسط ۳-۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج پخته ۱ پیمانه

لپه‎ نیم پز آسیاب شده ۴ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ کامل ۱ عدد

تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد

پیاز رنده شده ۱ عدد

زرشک ۲ قاشق سوپ خوری

گردو خردشده ۲-۳ قاشق سوپ خوری

سبزی معطر(ریحان و مرزه) ۳ قاشق سوپ خوری

پیاز داغ ۲-۳ قاشق سوپ خوری

رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری

روغن مایع به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

چند نوع غذا و دسر تابستانی با زردآلو

طرز تهیه

1. زردآلوها را خرد کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.

2. در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

3. مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دستتان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود ۲۰۰ گرم شود.

4. در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت دهید، سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. دقت کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند.

5. زمانی که یک طرف کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید طرف دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم اضافه کنید تا کاملا بپزند. صبر کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.

6. کوفته ها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.


بیشتر بخوانید:طرزتهیه یک نوشیدنی خنک تابستانی 


مواد لازم:

فیله مرغ ۴ تکه

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

آب پرتقال تازه ۴ قاشق سوپ خوری

عسل ۲ قاشق سوپ خوری

نمک به مقدار لازم

زردآلو یا آلو قیسی ۵ عدد


 

طرز تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو

1. فيله‌هاي مرغ را پس از شستن به نمك و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته كرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت ۱۰دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه‌دار شوند.

2. با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، كف يك تابه را چرب كرده و فيله‌هاي مزه‌دار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت ۱۰دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيله‌ها پختند، نوبت به سس آنها مي‌رسد.

3. عسل را با آب پرتقال مخلوط كرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در كنار فيله‌ها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيله‌ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود ۱۰دقيقه حرارت دهيد.

4. بعد از اين مدت باقیمانده سس را روي فيله‌ها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيله‌ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ كند. بعد از چند دقيقه كه سس كمي غليظ شد مي‌توانيد حرارت را خاموش كرده و فيله‌ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو كنيد.

سایر نکات

زردآلو يا آلو قيسي در هنگام پخت با فيله مرغ و سس عسل و پرتقال شكل زيبايي به خود مي‌گيرد. البته اگر از كمپوت كه پخته شده و نرم است استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد با پشت چنگال آنها را له كرده و با سس مخلوط كنيد و براي سرو كردن كنار فيله‌ها بگذاريد.

اسموتی میلک شیک زردآلو

مواد لازم

زردآلو ۱۰ عدد

عسل ۲ قاشق سوپ خوری

شکر ۲ قاشق سوپ خوری

آب ۱ پیمانه

توت فرنگی خرد شده ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای لایه میلک شیک

خامه فرم گرفته ۳/۴ پیمانه

عسل ۲ قاشق سوپ خوری

شیر ۱/۴ پیمانه

چند نوع غذا و دسر تابستانی با زردآلو

طرز تهیه تارت خرما و زردآلو:

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. زردآلوها را از وسط نصف کنید و هسته آن‌ها را خارج کنید، سپس روی سینی فر بچینید و مقداری شکر روی آن‌ها بریزید. سینی را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زردآلوها نرم شده و لبه آن‌ها قهوه‌ای رنگ شود.

2. زردآلوهای پخته را از فر خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسند، سپس همراه با آب و عسل داخل مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط تا نرم و پوره‌ای شکلی حاصل شود.

3. در ظرفی خامه فرم‌گرفته، شیر و عسل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه میلک شیک آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.

4. برای آماده کردن بستنی‌ها، حدود ۳/۱ از قالب‌ها را با مخلوط زردآلو پُر کنید. چند تکه توت‌فرنگی هم داخل آن‌ها بریزید. حالا باید ۳/۱ دیگر قالب‌ها را با مخلوط میلک شیک پُر کنید و دوباره چند تکه توت‌فرنگی داخل آنها بریزید. در انتها بیقه حجم قالب‌ها را با باقیمانده مخلوط زردآلو پُر کنید.

5. قالب‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا مواد کمی خودشان را بگیرند، سپس از فریزر خارج کنید و چوب بستنی‌ها را داخل آن‌ها فرو کنید. دوباره قالب‌ها را به مدت ۵-۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی‌ها آماده شوند.

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری

آرد ۲ پیمانه


نمک ۱/۸ قاشق چای خوری

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱/۲ پیمانه

ماست‏ (در صورت نیاز) ۱ قاشق سوپ خوری

مواد میانی :

شکر ۴ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ۲ عدد

پوست پرتقال رنده شده ۱/۲ قاشق چای خوری

آرد ۳ قاشق سوپ خوری

خرما ۱۵ عدد

پودر بادام ۷۰ گرم

کره نرم شده ۵۰ گرم

مارمالاد زردآلو ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

1. آرد را در يك كاسه‌ الك كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمك را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد.

2. وسط آرد را گود كنيد. تخم‌‌مرغ را در اين گودي بشكنيد، كره را هم حبه‌حبه ريز كنيد و به تخم‌مرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردی را با تخم‌مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.

3. سپس قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر ۲۳ سانتي‌متر استفاده كرده‌ايم. خمير را در قالب چرب‌شده پهن كنيد. روي خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.

4. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم‌شده را به آن اضافه كرده و با همزن برقي مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوري آردرا اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.

5. مواد آماده شده را روي خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود

6. در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هسته‌هاي آنها را جدا كنيد. نيمه‌هاي خرما را روي تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روي سطح تارت را با قلم‌موي آشپزخانه، مارمالاد گرم‌شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روي تارت طلايي شود.

سایر نکات

براي روي تارت به جاي مارمالاد زردآلو، از عسل هم مي‌توان استفاده كرد. براي گرم كردن مارمالاد يا عسل هم مي‌توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم مثل قرار دادن روي بخار كتري يا بن‌ماري كمي آنها را شل و نرم كرد.

اگر ديديد خمير كمي خشك است به آن يك قاشق ماست اضافه كنيد.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.