نخستین کنفرانس،قم پایتخت فرهنگی جهان اسلام در شش محور میراث فکری و فرهنگی قم در تحقق استراتژی فرهنگی جهان اسلام،شاخص های کمی و کیفی پایتخت فرهنگی جهان اسلام،هویت بصری شهر قم،توسعه ی ظرفیت های گردشگری مذهبی و فرهنگی،فرصت های پیش روی اقتصاد و فرهنگ قم و چشم اندازهای توسعه همه جانبه قم بحث و بررسی شد.
در این کنفرانس،مجیدی،مدیرعامل انجمن ایرانی همکاری با یونسکو با اشاره به ظرفیت های عظیم استان قم در انتخاب آن به پایتخت فرهنگی جهان اسلام گفت:قم یکی از مراکز تولید علم در جهان است،باید این ظرفیت عظیم به جهان اسلام شناسانده شود.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت علمی کتابخانه ی آیت الله مرعشی نجفی بیان کرد:باید برای تحقق جایگاه قم به پایتخت فرهنگی جهان اسلام، مواریث مکتوب احیا شود.
دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو هم در این کنفرانس گفت:امروزه با گسترش آی تی و فناوری ارتباطی و بهره گیری از این ظرفیت،می توان قم را در عرصه های بین المللی به دنیا معرفی کرد.
آیسسکو هر سال سه شهر را در حوزه جهان اسلام به عنوان پایتخت فرهنگی معرفی می کند 11 سال پیش اصفهان و سال گذشته مشهد،به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده بود.
انتهای پیام/ش