وی اضافه کرد: رعایت الگوهای بهداشتی با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی از سوی عرضه کنندگان مواد غذایی، از اولویت های بازرسان بهداشت محیط است.
موسوی فرد با اشاره به جدیت در اجرای طرح کنترل و نظارت بر اماکن و واحدهای صنفی تولید و عرضه مواد غذایی، از ادامه بازرسی های واحد بهداشت محیط از نانواییها و سالنهای غذاخوری در این شهرستان، خبر داد.
وی فرد از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کسانی که سلامت عمومی را در سطح شهرستان کوار به خطر می اندازند، با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهند یا در صورت امکان به واحد بهداشت محیط شهرستان واقع در شبکه بهداشت کوار، مراجعه کنند.
انتهای پیام/ر