به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تزیین با مرنگ یکی از روشهای پرکاربرد در تزیین کیک است. این کیک زیبا و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد دختر خانمها تهیه کنید و نوش جان کنید تزیین با مرنگ یکی از روشهای پرکاربرد در تزیین کیک است. این کیک زیبا و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد دختر خانمها تهیه کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
شکر: ۱۵۰ گرم
خامه قنادی: ۵۰۰ گرم
توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
میوه مورد نظر: برای تزئین
رنگ خوراکی صورتی: به میزان لازم
فندق پودر شده: ۵۰ گرم
فر را با حرارت ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف سینی را با کاغذ و یا صفحه سلیکونی بپوشانید.
سفیدههای تخم مرغ را که باید به دمای محیط رسیده باشد در ظرف همزن بریزید، هم بزنید تا سفت شود.
شکر را که بایستی از نوع دانه ریز آن استفاده کنید به تدریج داخل سفیده بریزید و بعد از هر بار اضافه کردن زمان دهید تا جذب سفیدهها شود.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک خوشمزه اورئو
بعد از جذب کامل، شکر داخل سفیده حدود ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.
سپس یک سوم از مواد را جدا کرده کنار بگذارید.
فندق پودر شده را به مواد اضافه کنید و با دست به کمک لیسک هم بزنید.
مرنگ را روی کاغذ داخل سینی به صورت دایرههای ۲۰ سانتیمتری بریزید.
برای سهولت در انجام کار مواد را داخل قیف و با ماسوره ساده یک سانتی متری بریزید و دایرههایی داخل سینی روی کاغذ به قطر ۲۰ سانتیمتر بکشید.
سپس از مرکز دایره مواد را منتقل کنید تا داخل دایره از مواد به شکل یکسان و یکنواخت پر شود.
دقت کنید برای تهیه این کیک به سه عدد دایره ۲۰ سانتیمتری نیاز است.
یک سوم باقیمانده مرنگ را با رنگ صورتی مخلوط کنید.
ماسوره وسط خالی را داخل قیف قرار داده مرنگ آماده را داخل آن بریزید و روی کاغذ یا صفحه سلیکونی منتقل کنید.
مرنگها را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزد.
سپس فر را خاموش کرده و سینیهای محتوی مرنگ را داخل فر نگه دارید تا کاملا خشک شود.
خامه قنادی را داخل ظرف همزن ریخته هم بزنید تا فرم بگیرد.
لایه مرنگ را داخل ظرف سرو قرار داده از خامه قنادی به صورت یک لایه نازک روی آن بمالید.
یک سوم توت فرنگیها را برش دهید. روی خامه قرار دهید.
لایه مرنگ را روی آن قرار دهید. مقدار دیگری از خامه و توت فرنگی روی آن پوشش دهید.
لایه آخر مرنگ را قرار داده، سطح و دیواره با با خامه پوشش دهید.
مرنگهای صورتی را روی دیواره کیک بچینید و در صورت تمایل در مرکز هر کدام یک بلوبری قرار داده لبه بالایی کیک را نیز با استفاده از ماسوره مورد نظر تزئین نموده و سطح کیک را با میوههای مورد نظر تزئین نمایید.
بهتر است این کیک بعد از آماده شدن به مدت یک ساعت در یخچال و سپس همان روز مصرف شود.
مرنگهای آماده را قبل از خامه کشی میتوان به مدت یک هفته در جای خشک نگهداری نمود.
در تهیه مرنگ دقت کافی داشته باشید تا کاملا شفاف و خشک باشد.
بعد از پوشش مرنگ با خامه مرنگ فرم خواهد شد.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/