سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه چای لاته

این چای از دیار هندوستان است. از ادویه‌هایی مثل زنجبیل و هل و میخک و؛ و شیر و چای درست می‌شود که طعم و بوی محسوس اش خستگی را از تن به در می‌کند. می‌توانید خیلی راحت این چای را در منزل درست کرده و نوش جان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد.

این چای از دیار هندوستان است. از ادویه هایی مثل زنجبیل و هل و میخک .... و شیر و چای درست می شود که طعم و بوی محسوس اش خستگی را از تن به در می کند. می توانید خیلی راحت این چای را در منزل درست کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای 2 نفر:

شیر 2 لیوان
آب جوش 1 لیوان
چای 2 قاشق غذاخوری (می توانید از 2 عدد تی بگ چای هم استفاده کنید)
هل 1 عدد
میخک 2 عدد
دارچین ½ قاشق چای خوری ( میتوانید از چوب دارچین هم استفاده کنید)
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چای خوری
چای لاته
طرز تهیه:

چای را با یک لیوان آب جوش یه مدت 2 الی 3 دقیقه دم کنید.
در یک شیر جوش، 2 لیوان شیر بریزید و بجوشانید و چای را به آن اضافه کنید.
دانه های هل را از پوست جدا کرده با دیگر ادویه جات به شیر اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه بجوشانید.
چای را از یک صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر سرو کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

ادویه‌هایی مثل زنجبیل و هل و میخک

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.