سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساج قاوورماسی

در این مطلب طرز تهیه غذای خوشمزه ساج قاوورماسی را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید. ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

گوشت گوسفند (قیمه‌ای خرد شده): ۲۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه

سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه

ماست: ۱ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


نان ساج (خشک شده): ۲ عدد

روغن حیوانی: به میزان لازم

روش پخ تساج قاوورماسی:

گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز (نگینی خرد شده) داخل قابلمه‌ای با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شده و سبک شود.
سپس مقداری زردچوبه و فلفل به آن افزوده و کمی تفت دهید.

بعد ۵ پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس هنگامی که آب آن کمی تیره رنگ شد؛ مقداری نمک به آن اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد.

بقیه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید وقتی بوی سیر به مشام رسید، گوشت پخته شده را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به مواد افزوده تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.سپس ۱ عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریزید.بعد آن را هم زده و از روی حرارت بردارید.بقیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریزید.سپس به همراه ماست نوش جان کنید.

منبع:ماهنامه سرآشپز

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.