سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دانا کباب، کباب کوبیده استانبولی

در این مطلب طرزتهیه کباب کوبیده استانبولی را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛هوس کباب کرده اید؟ امکان درست کردن در فضای بیرون را ندارید؟ ما به شما یک روش آسان و بسیار لذیذ آموزش میدهیم تا هر موقع دوست داشتید این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید.

برترین‌ها - ترجمه از نسترن ریاضی: هوس کباب کرده اید؟ امکان درست کردن در فضای بیرون را ندارید؟ ما برا شما یک روش آسان و بسیار لذیذ یاد میدهیم تا هر موقع دوست داشتید این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید.

این‌بار میخواهیم یک کباب خوشمزه از کشور ترکیه به شما آموزش دهیم که میتوانید آن را خیلی راحت در فر درست کنید و نوش جان کنید.



مواد لازم:

گوشت گوساله ۷۰۰ گرم

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

سیر یک حبه

پیاز ۲ عدد متوسط


فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده یه دسته کوچک

طرز تهیه کباب کوبیده استانبولی خوشمزه:


پیاز‌ها را ریز خرد کرده پیاز‌ها را گرفته و در یک کاسه بریزید.

سیر را له کرده، به پیاز اضافه کنید و با گوشت گوساله و گوشت گوسفندی مخلوط کنید.

فلفل سیاه، فلفل تند، رب فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

جعفری‌ها را خرد کرده و آن‌ها را هم به مواد اضافه کنید.


مواد را بعد از اینکه ورز دادید و خوب مخلوط کردید به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید.


طبقه مخصوص کباب فر را با چربی دنبه گوشتی که خریداری کرده اید یا کره چرب کنید.

فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

گوشت‌های اماده شده را به سیخ بزنید.


روی طبقه سیمی فر سیخ‌ها را بچینید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید. نوش جان.

نکته:

چرب کردن صفحه سیمی فر باعث میشود کباب‌ها لذیذ‌تر شوند. برای چرب کردن میتوانید از چربی دنبه استفاده کنید.

یک سینی زیر صفحه سیمی فر بگذارید تا چربی هنگام پخت به فر نریزد.

این کباب را هم با سیخ چوبی هم سیخ معمولی می‌توانید درست کنید.

منبع:برترین‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.