سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پای خرما و بادام

در این مطلب طرز تهیه پای خرما و بادام خوشمزه و انرژی زا را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

خرما: ۵ عدد

بادام (پودر شده): ۵۰ گرم

جوی دوسرپرک: ۵۰ گرم

روغن نارگیل (ذوب شده): ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم فیلینگ:

موز: یک عدد

خرما: ۳ عدد

عسل: یک قاشق سوپخوری

خامه: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

بادام (خام): یک قاشق سوپخوری

بادام هندی (خانم): یک قاشق سوپخوری

فندق (خام): یک قاشق سوپخوری

تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه پای خرما و بادام؛ خوشمزه و انرژی زا:

ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرما‌ها را جدا کنید.

به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.

خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.

قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.

برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.

این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید. پای را دوباره در یخچال قرار دهید.

پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.