سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اضافه کردن دستی سبوس به نان غیر بهداشتی است

کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: پاشیدن سبوس به صورت جداگانه بر روی نان کاری غیر بهداشتی و اشتباه است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دانیال فرهیخته کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: برخی نانوایی‌های این شهرستان به سفارش مشتری به نان، سبوس اضافه می‌کنند که پاشیدن سبوس به صورت جداگانه بر روی نان کاری غیر بهداشتی و اشتباه است.

وی افزود: برای تولید نان سبوس دار استاندارد باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.

فرهیخته ادامه داد: تعدادی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانه‌های آرد خریداری و به آرد مصرفی اضافه می‌کنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست، زیرا ممکن است هنگام جداسازی سبوس، آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.

کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان کرد: میزان سبوس گیری از آرد در کارخانه‌های آرد باید کاهش یابد و سبوس باید طبق استاندارد‌های مشخص شده در نان‌ها وجود داشته باشد.

شهرستان جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز است.
انتهای پیام/ر

افزودن سبوس به نان در نانوایی‌های جهرم تخلف  است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.