وی با بیان اینکه یکی از اصلیترین مشکلات رانندگان عدم شفافیت مبلغ اصلی کرایههایی است که صاحبان بار پرداخت میکنند، گفت: بسیاری از واسطهها زمینهساز زیاندهی کامیونداران و صاحبان بار شدهاند به طوری که دلالان کارمزدها و کمیسیونهای اضافی بسیاری را از کامیونداران و رانندگان کسر میکنند.
کرمی نبود عدالت در توزیع بار بین رانندگان غیر بومی بخصوص در پایانهها، بنادر و مجتمعهای بزرگ را از اصلیترین مشکلات این بخش دانست و گفت: دو سر بار نبودن اکثر مسیرها باعث استهلاک زیاد، افزایش هزینههای سوخت و در نتیجه کاهش درآمد رانندگان شاغل در بخش بار گردیده است این در حالی است که بار به اندازه کافی در کشور وجود دارد.
مدیرعامل شبکه جامع رانندگان افزود: معطلی زیاد در مبادی بارها در برخی از مواقع به بیش از یک هفته میرسد از سوی دیگر دور بودن از خانوادهها، اتلاف وقت بیدلیل در پایانهها و بنادر کشور مشکلات عصبی و روحی زیادی برای رانندگان ایجاد کرده است.
کرمی در ادامه از ارائه مجوز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برای راهاندازی اولین تابلوی آنلاین کشوری اعلان بار خبر داد و گفت: طراحی و راهاندازی سامانه آیپین 15 ماه به طول انجامید و برای طراحی این سامانه از اساتید و متخصصان بسیاری استفاده شده است.
وی تاکید کرد: در این سامانه تمامی معضلات حمل بار جادهای کشور و راهکارهای آن بررسی شده است.
مدیرعامل شبکه جامع رانندگان با بیان اینکه سامانه شبکه جامع رانندگان زمینهساز شفافیت در کرایهها و هزینههای جا به جایی بار در بخش حمل و نقل جاده ای است، افزود: این سامانه بدون دخالت انسان و کاملا هوشمند، بار را به صورت کاملا عادلانه بین رانندگان توزیع میکند.
وی ادامه داد: در این سامانه 160 نوع خودروی باری هوشمندسازی شده و تمامی بارها بسته به نوع بارگیر و علاقمندی رانندگان تخصیص داده میشود.
کرمی افزود: در این سامانه راننده میتواند بدون حضور در پایانهها و معطلی در مبادی بار از محل سکونت خود حمل بار را قبول کرده و سپس به مبدا بارگیری حرکت کند.
مدیرعامل شبکه جامع رانندگان از پذیرش نمایندگی و راهاندازی دفاتر استانی این سامانه خبر داد و گفت: رانندگان میتوانند با دانلود این سامانه و ثبت نام در آن از تمامی خدمات آن استفاده کرده به طوری که معضل یک سر خالی کامیونداران برطرف میشود.
کرمی با بیان اینکه افزایش بیست درصدی کرایههای حمل بار که اخیرا مورد موافقت وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است تصریح کرد: استفاده از این سامانه باعث کاهش هزینههای اضافی واسطهگران به رانندگان میشود و همین موضوع زمینهساز افزایش درآمد رانندگان خواهد شد.
در ادامه این مراسم فرهاد داداشنژاد رئیس هیئت مدیره شبکه جامع رانندگان از دریافت مجوز فعالیت این سامانه از سوی وزارت راه و شهرسازی و سازمان پایانهها خبر داد و گفت: هزینه طراحی و راهاندازی این سامانه بیش از سی میلیارد ریال بوده که توسط بخش خصوصی تامین شده است.
داداشنژاد اظهار کرد: این سامانه هیچ ضلع قانونی صنعت حمل و نقل بار را حذف نمیکند و تمامی شرکتهای حمل و نقلی میتوانند از این سامانه استفاده کنند.
وی تاکید کرد: در آیندهای نزدیک تمامی صنعت حمل و نقل هوشمند میشود و شرکتهای حمل و نقلی میتوانند در کنار فعالیتهای سنتی خود از مزیتهای هوشمندسازی و نیز تابلو اعلان آنلان بار استفاده کنند.
انتهای پیام/