سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت مافین کدو حلوایی

در مطلب طرز تهیه مافین کدو حلوایی را مشاهده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب طرز تهیه مافین کدو حلوایی را آورده ایم. این مافین راهی عالی و خوشمزه است تا به وسیله آن کودکان را به خوردن کدو حلوایی ترغیب کنیم.

مواد مورد نیاز

آرد (الک شده): 210 گرم
کدوحلوایی: 250 گرم
شکر: 150 گرم
شیر: یک سوم پیمانه
کره (به دمای محیط رسیده): 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر (الک شده): 2 ق چ
پودر دارچین: 1 ق چ
نمک: 1 پنسه
پودر دارچین و پودر شکر: به میزان لازم

روش پخت مافین کدو حلوایی

1. پوست کدوحلوایی را بگیرید و بپزید.

2. داخل قالب های مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.

3. شکر و کره را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.

4. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید.

5. بعد وانیل و شیر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.

6. آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و نمک را با هم الک کنید. سپس آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

7. کدوحلوایی پخته شده را داغ داغ رنده کنید. بعد آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

8. یک سوم قالب های مافین را با مواد پر کنید. سپس آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

9. پودر دارچین و پودر شکر را روی مافین ها الک کرده و سرو کنید.

منبع: مجله سر اشپز

انتهای پیام/

طرز تهیه مافین کدو حلوایی

برچسب ها: اشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.