سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مردم از مصرف قارچ های پرورشی هراسی نداشته باشند/تولید قارچ پرورشی جوابگوی نیاز کشور است

طهماسبی گفت: جای هیچ گونه نگرانی در مصرف قارچ های پرورشی وجود ندارد.

محمد علی طهماسبی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مصرف قارچ های پرورشی مشکلی ندارد، اظهار کرد: طی یک ماه اخیر به دلیل برخی اخبار منتشر شده در تعدادی از رسانه ها در مورد مسمومیت ناشی از مصرف قارچ، آسیب جدی به پرورش دهندگان قارچ وارد شده است.این در حالیست که استفاده از قارچ های پرورشی به دلیل تولید در محیط کاملا سالم هیچ گونه مشکلی ندارد.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر قارچ به عنوان یکی از منابع مهم پروتئینی در سبد غذایی خانوار قرار گرفته است،افزود:طی یک ماه اخیر با مسموم شدن و فوت تعدادی از هموطنانمان به دلیل استفاده از قارچ های وحشی موجود در طبیعت،بسیاری از خانوارها از خرید و مصرف قارچ خوراکی اجتناب کرده اند.

طهماسبی با بیان اینکه قارچ های وحشی در محیط های طبیعی بر سه نوع خوراکی، دارویی و سمی هستند، گفت: با توجه به بارش های اخیر،قارچ ها رویش خوبی در طبیعت داشتند از اینرو بسیاری از گردشگران و جوامع روستایی بدون آگاهی اقدام به جمع آوری و فروش این قارچ ها در بازار کردند که درنهایت این امر منجر به مسمومیت و فوت تعدادی از افراد در کشور شد.مردم باید بدانند که تشخیص این سه نوع قارچ در طبیعت بسیار دشوار است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مصرف قارچ های خوراکی در دنیا متداول است، بیان کرد:  بیش از 110 واحد پرورش قارچ در کشور، سالانه حدود 150 هزارتن قارچ تولید می کنند که با توجه به سرانه مصرف 1.2 تا 1.3 کیلوگرم، مشکلی در تامین قارچ وجود ندارد  که مردم به سمت و سوی استفاده از قارچ های بیابانی بروند.

وی با انتقاد از کاهش سرانه مصرف قارچ در کشور گفت: سرانه مصرف قارچ در بسیاری از کشورها5  تا 6 کیلوگرم است که با توجه به توسعه شهر نشینی و مطلوبیت این ماده غذایی، افزایش سرانه مصرف امری ضروری است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه قارچ تولیدی در ایران،بهترین قارچ از نظر مواد غذایی و کیفیت در دنیاست، تصریح کرد:قارچ های تولیدی در ایران از بهترین نوع صدفی و دکمه ای هستند؛بنابراین در مصرف آنها جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

انتهای پیام/

تولید سالانه 150 هزارتن قارچ در کشور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۱ ۱۶ خرداد ۱۳۹۷
مردم دیگه از عکس قارچ هم میترسن چه برسه به خوردنش
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۶ خرداد ۱۳۹۷
توکشور ما شایعات خیلی قشنگ طرفو نابود میکنه.طرف از فرط بیکاری رفته سمت پرورش قارچ دیگ حالا کسیم قارچ نمیخوره وقشنگ سرمایه اش نابود میش
Abc
۱۱:۴۲ ۱۶ خرداد ۱۳۹۷
قارچ خیلی گران شده. الان هر کیلو قارچ درجه یک بالای 10 هزار تومان فروخته میشه. وقتی درآمد کمه به هر حال چیز های غیر ضروری و گران قیمت از سبد خرید حذف می شوند. شاید قارچ سمی بهانه بود.
ناشناس
۰۹:۳۳ ۱۶ خرداد ۱۳۹۷
منکه دیگه میترسم برم سمت قارچ