به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛کلوچه گردویی یکی از انواع شیرینی های ایرانی و فاقد روغن است و این یک نکته مثبت از این شیرینی نسبت به سایر شیرینی ها به حساب می آید. "کلوچه کنجدی و گردویی" یکی از خوشمزه ترین کیک و شیرینی های ایرانی هستند که آماده سازی آن ها بسیار ساده و آسان است. از این خوشمزه ها می توانید در میان وعده و دسر های خود استفاده کنید. در ادامه قصد داریم طرز تهیه دو نوع کلوچه کنجدی و گردویی را به شما آموزش دهیم.
ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را باهم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن هم بزنید. هم زدن مخلوط تخم مرغ و شکر را تا زمانی که که حالت پفکی به خود بگیرد هم بزنید و پس از آن روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند، سپس با مخلوط تخم مرغ و شکر مخلوط کنید.
آرد، نمک، وانیل و هل را سه مرتبه الک کرده سپس باهم مخلوط کنید. مخلوط حاصل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. توجه داشته باشید غلظت مواد در این مرحله کمی سفت تر از مواد کیک باشد یعنی تقریبا مثل غلظت حلوا.
مواد را داخل ظرف سربسته ریخته و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و با دست چرب به اندازه یک گردو بزرگ از آن جدا کرده و گرد کنید. بین دو دست خود کمی فشار دهید تا صاف شود، یا به شکل بیضی باشد. خمیر را در داخل کنجد بغلتانید. پس از این کار تمام مواد شما آماده پخته شدن هستند. فر را از قبل گرم کنید و کلوچه را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
هم چنین بخوانید:
ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، سپس شکر را با کره نرم شده مخلوط کنید و هم بزنید. هم زدن را تا زمانی که مایع کرمی و لطیفی به دست بیاید ادامه دهید.
در این مرحله تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره نرم شده اضافه کنید و کمی هم بزنید. پس از آن بکینگ پودر و نمک را نیز به مخلوط اضافه کنید.
آرد را پس از سه بار الک کردن به مخلوط اضافه کنید تا حدی که به دست نچسبد، اگر چسبندگی مخلوط بیش از اندازه بود مقدار بیشتری آرد به مخلوط اضافه کنید.
خمیر را به صورت گلوله های کوچک ( اندازه گردو ) درآورده و کف دست پهن کنید و داخل آن را با موادی که از قبل آماده کرده اید پر کنید و به صورت دایره های کوچک به آن شکل دهید.
کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید و کلوپه ها را روی آن بچینید. زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط کرده و روی کلوچه ها بزنید و روی آن سیاهدانه بپاشید.
سینی فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید و پس از گذشت 15 دقیقه کلوچه های شما آماده است. حدود 5 دقیقه فر را از بالا روشن کنید تا روی کلوچه ها طلایی و خوش رنگ شود.
از دست ندهید:
در نهایت کلوچه ها را در ظرف بچینید و اگر خواستید روی آن ها را با پودر قند تزیین کنید. اکنون کلوچه ها آماده سرو هستند. امیدواریم پس از پختن این نوع کلوچه رضایت کامل از طعم آن داشته باشید.
انتهای پیام/