سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر شیر برنج مکزیکی

در این مطلب طرز تهیه شیر برنج مکزیکی را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهاییست که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده میشه. شیربرنج رو به روش های مختلفی طبخ میکند. شیربرنجی که میخوام طرز تهیه اش رو براتون بذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو میشه. اگه شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید.


بیشتر بخوانید:دستور تهیه دسرهای خوشمزه و فرنی 


مواد لازم :

برنج 1 پیمانه
شیر 7 پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین 4 عدد
هویج 1 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخواه) 100 گرم
کشمش یا مویز یک سوم پیمانه
کره 20 گرم
طرز تهیه شیر برنج مکزیکی

مراحل تهیه شیر برنج مکزیکی خوشمزه :

ابتدا شیر رو داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین رو بهش اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت بذارید.

برنج رو باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش اومدن شیر، برنج رو اضافه کنید.

اجازه بدید چندتا قل بخوره بعد حرارت رو کم کنید تا برنج بپزه و کاملا مغز پخت بشه.

من از برنج ایرانی نو استفاده کردم.

اگه شما از برنج دیگه‌ای استفاده میکنید، ممکنه نیاز باشه اول کمی برنج‌ها رو با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر رو اضافه کنید.

هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده رو اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه دیگه بپزه.

وانیل رو به قابلمه اضافه کنید.

من نصف قوطی شیر عسل رو اضافه کردم. شما میتونید با توجه به ذائقه تون میزان شیرینی شو کم یا زیاد کنید.

شیر برنج رو خوب هم بزنید. در قابلمه رو ببندید، حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید یک ربع دیگه پخته بشن. بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید.

اگه میخواید شیربرنجتون رژیمی باشه خامه رو حذف کنید.

دیگ شیر برنج رو داخل یک ظرف آب سرد بذارید و مرتب هم بزنید تا خنک بشه. در حین هم زدن چوب‌های دارچین رو هم دربیارید.

کره رو داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش‌ها رو تفت بدید.

کشمش رو به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید.

شیر برنج رو داخل ظرف در دار بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه. بعد میتونید نوش جان کنید.

منبع:وب سایت دونفره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.