سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فرنی سه رنگ ویژه افطار

در این مطلب طرز تهیه فرنی سه رنگ که یک دسر خوشمزه، مقوی برای سفره افطار ماه رمضان استرا می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنی یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار است، شما به راحتی می توانید با دستور زیر به جای تهیه فرنی تک رنگ و ساده،فرنی سه رنگ درست کنید.

 

مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ :

پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری

آب : 1/4 پیمانه

آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم

شیر : 500 میلی لیتر

شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم

گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری

روش تهیه فرنی سه رنگ خوشمزه:

 

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شود.

آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد ).

برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.

مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رو می تونید با مربا سرو کنید.

منبع:سیمرغ

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.