این رقم شامل بودجه معمول وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، بودجه جنگی، که به عنوان حساب عملیات احتمالی خارج از کشور شناخته میشود و نیز فعالیتهای مربوط به تسلیحات هستهای در وزارت انرژی است.
در این گزارش آمده است: اما تنها به این علت که این مبلغ به امضای اعضای دولت رسیده و به آنها مجوز تخصیص 716 میلیارد دلار برای دفاع از آمریکا را داده است به این معنا نیست که کنگره نیز باید همین مجوز را صادر کند. احتمال زیادی وجود دارد که در گنگره نیز همین اتفاق رخ دهد. با این حال در کنگره حداقل باید درباره میزان تخصیص و توزیع مخارج برای آمریکا و نیز امنیت آینده آمریکاییها بحث و تبادل نظر صورت گیرد. در اغلب موارد دسترسی به بودجه فراوان سبب تصمیمگیریهای نامناسب و ناکامی در تعیین مناسب اولویتها میشود.
موارد بسیاری وجود دارد که نشان میدهد اختصاص 716 میلیارد دلار بودجه دفاعی اتلاف هزینه محسوب میشود. گزارش اخیر مرکز سیاست بینالملل آمریکا نشان میدهد که کنگره موارد مربوط به سیستمهای تسلیحاتی اضافی را در طرح بودجه سال 2018 مشخص کرده بود و این تعداد علاوه بر بودجه درخواستی از سوی پنتاگون بود. در طرح کنونی لایحه مجوز دفاعی سال 2019 موارد بیشتری در این خصوص مشاهده میشود.
تولید سریع تسلیحاتی از جمله جنگنده اف-35، در واقع فهرستی از اتلاف هزینه محسوب میشود و موجب تقویت توان دفاعی کشور نخواهد شد. مورد مشابه در مورد ناو هواپیمابر گرانقیمت جدید قابل طرح است. نمونههای بسیاری از اتلاف هزینه و استفاده نادرست در بودجه دفاعی آمریکا وجود دارد که در کنگره باید بدان پرداخته شود. در گزارش اخیر موسسه اصلاحات مخارج به مواردی از این دست اشاره شده است. از جمله بهبود چگونگی استفاده از داراییهای اضافی، کاهش تعداد پایگاههای نظامی خارجی و داخلی که سبب کاهش یک میلیارد دلاری در هزینهها میشود، لغو بکارگیری کشتیهای جنگی ساحلی و به تعویق انداختن توسعه بمب افکنهای جدید هستهای دست کم برای یک دهه که سبب صرفهجویی 27 میلیارد دلاری میشود.
گزارش اخیر مرکز استیم سون سوالاتی در خصوص اتلاف هزینه در بودجه دفاعی مطرح میکند. در این گزارش به نقل از یکی از کارشناسان پیشین خدمات تحقیقاتی کنگره در باره صرف هزینههای جنگی برآورد شده است آمریکا تقریبا 208 تریلیون دلار را در صد سال اخیر صرف مبارزه با تروریسم (!) کرده است. در عین حال در این گزارش آمده است که پنتاگون در زمینه ردیابی هدف مشخص شده ضعیف عمل کرده است و بودجه تخصیصی برای اهداف ضد تروریستی بکار گرفته نشده است و در نتیجه تعیین اینکه آیا واقعا صرف مبالغ تریلیون دلاری به این منظور موثر بوده است یا نه.
هیل در پایان یادآور میشود: کنگره باید با نگاهی دقیق به تمام موارد پیشنهادی برای بودجه به منظور پس انداز و هماهنگی بهتر برای خرید تسلیحات نظامی با یک استراتژی صحیح دفاعی بپردازد.
انتهای پیام/