احمد رضا وردی زاده رئیس اتحادیه پزندگان شیراز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ با اشاره به اعلام ساعات کاری پزندگیهای شیراز در ماه رمضان گفت: ساعات کاری پزندگیها از ساعت ۱۵ بعد از ظهر و مغازههای کبابی از ساعت ۱۸ تا قبل از اذان صبح است.
وی بیان کرد: در شهر شیراز ۶۵ مغازه آش فروشی، ۵۵ پزندگی و ۳۴ کبابی وجود دارد که در ایام ماه مبارک رمضان بعد از اذان مغرب بستههای غذایی را در بین خریداران توزیع میکنند.
وردی زاده تصریح کرد: قیمت هرکیلو آش سبزی و آش ماست ۵ هزار تومان، آش رشته ۳ هزار و ۳۰۰ تومان، آش کشک ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، هر کیلو حلیم بادمجان مخصوص با گردو ۶ هزار و ۵۰۰ تومان، هر کیلو حلیم بادمجان مخصوص بدون گردو ۶ هزارتومان، هر کیلو حلوای زعفرانی ۵ هزار تومان، هرکیلو طرح حلوا ۵ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت هر کیلو حلیم گندم ۵ هزار تومان توزیع میشود.
رئیس اتحادیه پزندگان شیراز ادامه داد: قیمت هر سیخ کباب کوبیده به وزن پایه ۷۵ گرم ۳ هزار و ۵۰۰ تومان، هرسیخ کباب کوبیده به وزن پایه ۱۰۰ گرم ۴ هزار و ۶۰۰ تومان، هرسیخ کباب کنجه به وزن پایه ۶۰ گرم ۵ هزار تومان، کتف و بال به وزن پایه ۲۵۰ گرم به قیمت ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، جوجه کباب بدون استخوان به وزن پایه ۲۵۰ گرم ۸ هزار تومان، هر کیلو چغور و پغور (تو تابه ای) ۱۱ هزار تومان، هر سیخ کباب کنجه به وزن پایه ۶۰ گرم ۵ هزار تومان، هرسیخ جیگر، دل و قلوه به وزن پایه ۱۵ گرم یک هزار و ۱۰۰ تومان، هر سیخ جیگر، دل و قلوه گوسفندی به وزن پایه ۱۵ گرم یک هزار و ۲۵۰ تومان و کتف و بال به وزن ۲۵۰ گرم ۴ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش میرسد.
وردی زاده افزود: یک دست کله پاچه کامل شامل پاچه، سیراب و شیردان بدون مغز ۵۲ هزار تومان و با مغز ۵۵ هزار تومان است.
همچنین صالحی رئیس اتحادیه صنف رستورانها و سفره خانههای سنتی شیراز نیز اضافه کرد: بالغ بر ۵۰۰ واحد رستوران، سفره خانه و بیرون بر دارای مجوز هستند که در ایام ماه رمضان ۵۰ واحد بیرون بر از ساعت ۱۲ تا ۱۵ بعد از ظهر غذا را طبخ و بعد از اذان مغرب بستههای غذایی توزیع در بین خریداران توزیع میشود.
وی اظهار کرد: تمامی رستورانها و سفرخانهها در شیراز از ساعت ۵ بعد از ظهر تا قبل از اذان صبح فعالیت دارند.
انتهای پیام /ت