طهماسب غلام پور سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،گفت: جوجه ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان نسبت به پارسال ۳۷ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: امسال یک میلیون ۳۹۵ هزار و ۲۴۰ قطعه جوجه ریزی در ۶۹ واحد از مرغداری گوشتی استان صورت گرفته است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان پیش بینی کرد از این میزان جوجه ریزی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید و عرضه شود.
غلامی افزود: با برنامه ریزی بعمل آمده و جوجه ریزی انجام شده در واحدهای مرغداری استان و ذخیره سازی که از طرف شرکت پشتیبانی امور دام استان صورت میپذیرد، مشکلی در تامین گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان نخواهیم داشت.
وی گفت: حدود ۳۰۰ واحد مرغداری گوشتی فعال با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ هزار تن گوشت مرغ در سال در هرمزگان فعال هستند.
انتهای پیام/ز