سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

دوپینگ حافظه با خوراک میگو

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تاثیر مصرف خوراک میگو در تقویت مغز و حافظه در افراد خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ۲ نوع میگو وجود دارد، یکی دریایی که صورتی رنگ و دیگری پرورشی که خاکستری تیره رنگ است؛ میگو دریایی در مقایسه با پرورشی خوشمزه‌تر بوده و خواص بیشتری نسبت به پرورشی دارد.

برای بررسی خواص خوراک میگو و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

 مهم‌ترین خواص خوراک میگو

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص خوراک میگو اظهار کرد: این غذا حاوی امگا ۳ بوده، بنابراین برای تقویت مغز و حافظه مفید است؛ خوراک میگو همچنین به علت داشتن سلنیوم حاوی آنتی اکسیدان بوده و افراد را از ابتلا به سرطان روده و خون (لوسمی) محافظت می‌کند.

وی درباره خواص دیگر خوراک میگو بیان کرد: این غذا به علت داشتن آهن برای افراد کم خون بسیار مفید بوده؛ خوراک میگو همچنین حاوی پروتئین، کلسترول خوب (HDL)، فسفر، کلسیم و ید هم هست.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مبتلایان به فشار خون نباید موقع مصرف خوراک میگو به آن نمک اضافه کنند، این افراد می‌توانند خوراک میگو را همراه با سبزی ترخون میل کنند، زیرا این سبزی حاوی نمک طبیعی است.

عظمایی یادآور شد: میگو را می‌توان به شکل خوراک، همراه با برنج و ته چین و کباب پخت کرد؛ ولی این غذا بهتر است به شکل خوراک و همراه با نان و سبزی خوردن میل شود.

 مواد لازم برای تهیه خوراک میگو ( پنج تا  هفت نفر)

 میگو دریایی                                                                                                    یک کیلو

پیاز                                                                                                                    ۲ عدد

سیر                                                                                                                   چهار حبه

نمک، دارچین، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و تخم گشنیز ساییده شده         به مقدار لازم

روغن کنجد                                                                                                      پنج تا هفت قاشق غذاخوری

جعفری                                                                                                              ۱۰۰ گرم

لیمو ترش تازه                                                                                                  پنج عدد بزرگ

مغز گردو                                                                                                          ۵۰ گرم

زیتون                                                                                                                به مقدار لازم

آب                                                                                                                     به مقدار لازم

 طرز تهیه خوراک میگو

 -نخست میگو‌ها را به خوبی پاک کنید و آنها را بشویید؛ پیاز‌ها را همراه با روغن در ماهی‌تابه تفت دهید، سپس میگو‌های پاک کرده و شسته شده را به آنها اضافه کنید.

-سیر و گردوی خرد شده، نمک، ادویه‌جات و مقداری آب را هم به سایر مواد بیفزایید.

-در ماهی‌تابه را بگذارید و  آن را روی  حرارت ملایم گاز  قرار دهید تا مواد درون آن به خوبی بپزند و جا بیفتند.

-افراد می‌توانند در این مرحله با توجه به سلیقه خود یک عدد سیب زمینی سرخ شده و مقداری هم رب گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی رنده شده به سایر مواد اضافه کنند.

-پس از پختن و جا افتادن میگو آن را داخل ظرف مناسبی بکشید و با جعفری تازه و زیتون آن را تزئین کنید.

-زمان مصرف آب لیموترش تازه را روی میگو بریزید و این غذا را همراه با نان سنگک تازه و سبزی خوردن میل کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.