وی افزود : 54 درصد از قتل های شهرستان کرمان ناشی از اختلافات خانوادگی می باشد و ضرورت دارد خانواده ها به امر خود مراقبتی توجه ویژه ای داشته باشند.
سجاد علیدادی سلیمانی اظهار داشت: لازم است افراد بنیان های خانواده خود را حفظ کنند و مدام به فکر مراقبت از یکدیگر باشند اگر خانواده از هم گسسته شود و روابط بین اعضا به ویژه پدر و مادر متناسب با آداب و سنت اسلامی نباشد و یا خانواده دچار آسیب های اجتماعی شود، کارکرد لازم در حفظ کیان خانواده صورت نمیپذیرد.
این مقام قضائی تصریح کرد: انتخاب سبک زندگی و معاشرتی غلط که افراد چه با خانواده خودشان و چه با افراد غریبه دارند در وقوع اینگونه بزه ها موثر است.
بازپرس شعبه هشت دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کرمان گفت: در اغلب خانواده هایی که افراد آنها مرتکب قتل می شوند، بدبینی و دروغ رواج دارد.
علیدادی سلیمانی گفت : از دیگر عوامل وقوع قتل در شهرستان کرمان ناتوانی در کنترل خشم و رفتارهای هیجانی می باشد که به صورت عصبانیت آنی و در پی مشاجره بر سر موضوعات کم اهمیت رخ میدهد.
وی ادامه داد: امروزه با گسترش شهر نشینی و ازدیاد و تراکم جمعیت و توسعه صنایع به نظر می رسد که برخی افراد از نظر روانشناسی دچار اضطراب و تشویش باطنی شده اند و با کوچکترین بهانه ای عقل، منطق و صبر را از دست داده و دست به خشونت و رفتارهای پر خطر می زنند.
بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کرمان اعلام کرد: برخورد نامناسب والدین با نیازهای فرزندان، تشویق رفتارهای پرخاشگرانه، بدآموزی حاصل از وسایل ارتباط جمعی، عوامل اقتصادی، ضعف بنیه اخلاقی و اعتقادی از عوامل بروز خشم و در نتیجه وقوع قتل می باشند.
علیدادی سلیمانی گفت: ضعف اعتقادات مذهبی و اسلامی، برنامه های ماهواره ای، بازی های رایانه ای و عدم استفاده صحیح از فضای مجازی نیز از دیگر عوامل بروز خشونت و پایین آمدن آستانه تحمل می باشد.
وی اظهار داشت: جدی گرفتن آموزش به خانواده ها و افراد خصوصاً در حوزه قوانین و مقررات، مهارت های زندگی، کنترل خشم و دست نزدن به اعمال ممنوعه یکی از راهکارهای کاهش آسیب ها و وقوع بزه در جامعه میباشد.
علیدادی سلیمانی گفت: سهم حالات غیرعادی و تحریکپذیری پس از مصرف مشروبات الکلی و استعمال موادمخدر و نیز استفاده از سلاح سرد به ویژه چاقو در وقوع درگیری های منجر به قتل غیرقابل انکار می باشد.
وی ادامه داد: این امر نشانه تنزل وضعیت بهداشت روانی می باشد و شایسته است رسانه های ارتباط جمعی نسبت به پیامدها و آثار سوء مصرف این مواد از جنبه اگاهی بخشی به افراد در جامعه به صورت فراگیر و مستمر اطلاع رسانی دقیق و شفاف به عمل آورند.
انتهای پیام/س