سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با مخترعین ایرانی؛

فناوری نوین برای راه افتادن معلولان

چند تن از جوانان کشور موفق به تولید رباتی تحت عنوان "ویلچر ایستاده" شده‌اند که سبب کمک به افراد معلول می‌شود.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مهم‌ترین اقداماتی که هر کشوری باید برای پیشرفت خود انجام دهد، آموزش خودکفایی از دوران کودکی و دانش آموزی است، کشور ما هم در این حوزه عقب نمانده و برای آموزش هر چه بیشتر فناوری‌های نوین به دانش آموزان اقداماتی را انجام داده است؛ یکی از این فعالیت‌ها مسابقه فاز بود که برای آشنایی جوانان با حوزه‌های مختلف فناوری برگزار شد.

چند تن از جوانان کشوردر دانشگاه پردیس موفق به تولید رباتی تحت عنوان ویلچر ایستاده شده‌اند که سبب کمک به افراد نا‌توان از راه رفتن می‌شود و بهبود روند کاری را برای آنان به دنبال دارد.

سرگروه تیم دمو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این ویلچر ایستاده بیان کرد: یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که اغلب افراد معلول از آن رنج می‌برند نشستن مداوم در دراز مدت است، نشستن سبب بروز انواع بیماری‌های مختلف برای فرد معلول می‌شود که از جمله آنها می‌توان به زخم بستر اشاره کرد اما این ویلچر به سبب آن که ایستاده است سبب رفع بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از معلولان هنگام نشستن بر روی ویلچر با مشکلات بسیاری از جمله اختلال در گردش خون، فشار خون و هضم غذا مواجه می‌شوند، گفت: به دلیل آنکه افراد معلول  بیش از اندازه می‌نشینند احتمال آنکه خون در پای آنان جریان پیدا نکند بسیار زیاد است، اما به کمک این ویلچر این مشکلات حل شده است زیرا این ویلچر در هر حالتی در می‌آید و فرد معلول هم می‌تواند بایستد و هم بخوابد.

این دانشجوی کشورمان با اشاره به اینکه این ویلچر مکانیزم‌های متفاوتی دارد، اظهار کرد: به کمک موتوری که در این دستگاه قرار داده شده است این ویلچر قادر است که به حالت ایستاده درآید این موضوع سبب می‌شود تا  بیماران بتوانند از کتابخانه و یا کابینت‌هایی که در مکان بلندی قرار دارند، وسیله های خود را بردارند.

ویلچر تخت خواب شو برای معلولان

وی ادامه داد: این ویلچر به کمک دو موتور کار می‌کند و می‌تواند به حالت تخت‌خواب درآید تا بتوان از آن در مکان‌های عمومی و بیمارستان‌ها بهره برد.

این دانشجوی کشورمان در خصوص نکات مثبت این ویلچر گفت: این ویلچر توانایی دارد که ۳ ساعت شارژ را در خود نگه دارد و  ۳۰ کیلومتر در ساعت را طی کند، همچنین این ویلچر مجهز به سنسور دنده عقب است که این موضوع کمک بسیار زیادی به معلولین می‌کند.

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.