وي با اشاره به استفاده از غذاهای بسته بندی در سفر افزود: قبل از خرید موادغذایی بسته بندی شده، حتماً به پروانه ساخت از وزارت بهداشت و تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کنید. همچنين کنسروها را قبل از مصرف حتماً بجوشانید.
دکتر كاظمزاده اظهار كرد: در مسافرت از مصرف شیر و فرآوردههای لبنی غیرپاستوریزه ازجمله خامه، کره، پنیر و کشک غیرپاستوریزه، خودداری کنید و اگر مجبور به استفاده از شیرخام غیرپاستوریزه هستيد، حتماً آن را جوشانده و ده دقیقه در حال جوش به هم بزنید.
وي در ادامه به مسموميتهاي غذايي در سفر اشاره كرد و گفت: اسهال 20 تا 50 درصد مسافران را مبتلا می کند. برای پیشگیری از اسهال در مسافرت، از غذاخوری های غیربهداشتی استفاده نکنید و در تهیه و مصرف غذا و میوه، نکات بهداشتی را به دقت رعایت کنید.
مديرنظارت بر مواد غذايي افزود: در صورت ابتلا به اسهال در مسافرت، بکوشید مایعات بیشتری مصرف کنید و اگر به اسهال خونی یا اسهال همراه با تب بالا دچار شدید، حتماً به پزشک مراجعه کنید..
وي به عوارض مصرف خود سرانه دارو در اين دوره اشاره كرد و افزود: مصرف خودسرانه داروها اثری در کاهش دوره اسهال ندارند.
دکتر كاظم زاده تصريح كرد: این بیماری در کودکان شایع تر است و موجب تهوع، استفراغ و سردرد در افراد حساس می شود.
وي افزود: غذاهای خام و نیم پز ممکن است آلوده به عوامل عفونی باشند، بنابراین در مسافرت از مصرف آنها پرهیز کنید، و از مصرف موادغذایی، به ویژه نوشیدنی های دست فروشان در مسافرت بپرهیزید.
دکتر كاظم زاده اظهار كرد: مصرف میوه و سبزی باید پس از شست و شوی کامل، به حد کافی انگل زدایی و گندزدایی شود.
انتهای پیام/ص.ف