سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه شیرینی سیب و گردو

ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.

مواد لازم:
مارگارین (نرم): 100 گرم
کره (نرم): 100 گرم
آرد: حدود 400 گرم
ماست (پرچرب): 3 ق س
پودر قند: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک ق چ
مواد میانی:

سیب: 2 عدد
شکر: یک چهارم پیمانه
گردو (خردشده): یک چهارم پیمانه
دارچین: یک ق چ

طرز تهیه:

1. آرد را داخل کاسه گودی الک کنید، وسط آن را گود کرده.

2. مارگارین نرم و کره نرم را ریخته.

3. ماست، پودر قند و بیکینگ پودر را اضافه کنید.

4. همه مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر جمع شود.

5. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

6. اگر خمیر سفت بود کمی شیر و اگر شل بود کمی آرد اضافه کنید.

7. از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید،

8. به کمک چاقوی تیزی وسط خمیر را چند برش طولی بزنید، طوری که به دو سر خمیر نرسد.

9. از مواد میانی به اندازه یک قاشق، یک سر خمیر گذاشته و خمیر را رول کنید و در سینی فر بچینید.

10. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید.

11. سپس از فر خارج کرده پس از خنک شدن روی شیرینی ها پودر قند بپاشید.

طرز تهیه مواد میانی:
1. سیب را پوست کنده درشت رنده کنید.

2. در ماهیتابه ریخته شکر را اضافه کنید.

3. روی شعله قرار دهید و هم بزنید تا سیب پخته، آب آن کشیده شده و کاراملی شود.

4. در آخر دارچین و گردو خردشده را اضافه کرده.

5. کنار بگذارید تا سرد شود.

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

شیرینی سیب و گردو

برچسب ها: تغدیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.