سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تکه‌های شکلاتی خوشمزه و مقوی

این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.


بیشتربخوانید : طرز تهیه شیرینی‌هایی به شکل حاجی فیروز


مواد لازم:

  • شکلات شیری: 100 گرم
  • پودر نارگیل (برشته شده): 120 گرم
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • شکلات تلخ سیاه: 100 گرم
  • اسانس شکلات (در صورت تمایل): 3 قطره

طرز تهیه:

  1. قالب مستطیل 28×8 سانتیمتری را با کاغذ و یا فویل بپوشانید.
  2. هر سه شکلات را به طور جداگانه روی بخار آب و یا داخل مایکروویو با قدرت 50 درصد ذوب کنید و پودر نارگیل را نیز به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سه شکلات به طور مجزا بریزید و مخلوط کنید.
  3. ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و مجددا به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. سپس لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید.
  5. همچنین از قالب جدا کرده و کاغذ را از آن جدا کنید و به صورت برش های یک سانتیمتری برش دهید و در ظرف بچینید.
  6. دقت کنید این شکلات را می توانید به مدت طولانی نگهداری نمایید و هیچ نیازی به یخچال ندارد.
  7. در صورت استفاده از اسانس آن را به شکلات اضافه کنید یعنی به هرکدام از شکلات ها یک قطره.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

تلخ و شیرین با این اسلایس‌های چاکلتی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.