سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه تاکید کرد:

ضرورت توجه به تغذیه سالم در ایام نوروز

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت توجه به تغذیه سالم در ایام نوروز تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد کاظم‌زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به تغذیه سالم به عنوان مهمترین عامل سلامتی گفت: با توجه به تغییر برنامه های غذایی درایام پیش رو لازم است افراد نسبت به تغذیه خود دقت بیشتری داشته و کاهش نمک، چربی و قند را حتما در برنامه غذایی خود داشته باشند.

وی، کم تحرکی را از مضرات ایام نوروز برشمرد و افزود: غفلت از ورزش منظم در این ایام چاقی و بیماری های همراه با چاقی را به دنبال خواهد داشت که سلامت را به طور قطع تهدید خواهد کرد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: مواد غذایی مصرفی درایام یاد شده معمولا پرچرب، شیرین و یا شور هستند که کالری بالا و مواد مغذی کمتری را دارا هستند.

وی با اشاره به مصرف بالای شکلات در نوروز افزود: انواع کاکائوهای تیره و تلخ را جایگزین شکلاتها و تافی های چسبنده کنید.

کاظم زاده با تاکید بر اهمیت وعده های غذایی در طول روز گفت: نباید مصرف تنقلات ویژه نوروز و بهم ریختگی زمان خواب افراد را از رعایت وعده های غذایی به ویژه صبحانه محروم کند.

وی به مصرف دو تا چهار واحد میوه در طول روز تاکید کرد و افزود: مصرف میوه و آب از ضرورت های برنامه غذایی درایام پیش رو است.

انتهای پیام/د

تغذیه سالم مهمترین عامل سلامتی

 

برچسب ها: تغذیه ، نوروز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.