سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترافل میوه؛ دسری باکلاس برای میهمانی‌های خاص

ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان : ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید.

مواد لازم:

  • شکلات سفید (خردشده): 250 گرم
  • خامه: 60 میلی لیتر
  • پوست لیمو (رنده شده): یک قاشق چای خوری
  • آب لیمو (تازه): یک قاشق سوپ خوری
  • میوه شکری یا خشک (خردشده): یک دوم پیمانه
  • ترافل رنگی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. شکلات سفید، خامه، پوست لیمو و آب لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت مایکروویو قرار دهید تا شکلات ذوب شده و یکدست شود.
  2. میوه خردشده را اضافه و خوب مخلوط کنید.
  3. مواد را داخل ظرف کوچکی ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.
  4. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل ترافل یا نقل های ریز رنگی بغلتانید و داخل کپسول های مخصوص شکلات قرار دهید.
  5. همچنین در صورت تمایل می توانید ترافل را بعد از فرم دهی مجددا داخل یخچال قرار داده و بعد از 30 دقیقه در شکلات سفید اضافه که به صورت غیرمستقیم و یا داخل مایکروویو ذوب کرده اید بغلتانید.
  6. ترافل را داخل ظرف چیده و به مدت 10 روز می توانید در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

هدیه‌ای مخصوص لاکچری‌پسندان

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.