سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه و متفاوت با گوشت مرغ

در مطلب زیر طرز تهیه چیکن ساما یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ را مشاهده می کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،چیکن ساما یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ است که در ادامه می توانید طرز تهیه این غذای را مشاهده کنید:

مواد مورد نیاز برای تهیه چیکن ماسا

•سینه مرغ (مکعبی خردشده): 500 گرم
•پیاز بزرگ (ریز خردشده): 1 عدد
•نخود سبز (پخته شده): یک دوم پیمانه
•شیرنارگیل: یک چهارم پیمانه
•سیر (رنده شده): 2 حبه
•گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
•برگ نعنا و گشنیز (خردشده): 2 ق س
•زنجبیل تازه (رنده شده): 1 سانتی متر
•چوب دارچین: 1 عدد
•میخک: 6عدد
•دانه هل: 6 عدد
•گل بادیان: 3 عدد
•تخم گشنیز: 1 ق چ
•زردچوبه: 1 ق چ
•فلفل قرمز: 2 ق چ
•ادویه کاری: 1 ق س
•نمک: به میزان لازم
•رب گوجه فرنگی: 1 ق س
•زعفران دم کرده: 1 ق س
•روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت چیکن ماسا

1. چطور  دارچین، میخک، دانه هل، گل بادیان و تخم گشنیز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد.

2. سپس پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا سبک شود.

3. زردچوبه، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، ادویه کاری، نمک، زنجبیل و سیر را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.

4. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

5. سینه مرغ را همراه با زعفران دم کرده، نمک و بقیه فلفل قرمز درون ظرفی قرار دهید تا مزه دار شود.

6. سینه مرغ مزه دار شده را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

7. سپس شیرنارگیل، نخود سبز، نعنا و گشنیز را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا جا بیفتد.

8. چیکن ساما را درون ظرفی بریزید و با برگ های جعفری تزیین و به همراه پلو سرو کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

طرز تهیه چیکن ساما

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.