مواد لازم:
•شکلات سفید: 200 گرم
•بیسکویت (پودرشده): 300 گرم
•پسته (برشته شده و پودر شده): 100 گرم
•عسل: یک قاشق سوپ خوری
•گلاب: 2 قاشق چای خوری
•مربای زردآلو: 3 قاشق سوپ خوری
•خامه صبحانه: 3 قاشق سوپ خوری
•شکلات سیاه (آب شده): 100 گرم
•شکلات سیاه (آب شده اضافه): 150 گرم
•خرده بیسکوییت: 100 گرم
طرز تهیه:
1.شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
2.سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
3.سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل
4.در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
5.مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
6.می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/