سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسدی مطرح کرد؛

جای خالی حمایت روانی از بیماران سوختگی/ توسعه طرح‌های پژوهشی در تولید پانسمان‌های مخصوص سوختگی

دبیر علمی هفتمین کنگره سوختگی گفت: حمایت بیماران روانی جای کار فراوان دارد و باید در کنار درمان حمایت روانی آن‌ها را در نظر داشت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کامران اسدی دبیر علمی هفتمین کنگره سوختگی در این کنگره مطرح کرد: سوختگی در کشور موضوعی مهم است و هزینه‌‌های بالایی را در بر دارد و شاخصه‌های اقتصادی در نظام سلامت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع سوختگی در نظام سلامت باید آگاه‌سازی و پیشگیری مد نظر تمام افراد باشد تا شاهد کاهش مؤلفه‌های هزینه‌های درمان باشیم.

اسدی گفت: بیماران ناشی از سوانح سوختگی شرایطی دارند که تا مرحله حاد نیازمند مراقبت هستند و از آنجایی که عفونت‌های سوختگی از علل شایع مرگ‌ومیر ناشی از سوختگی است می‌توان به پانسمان‌های مخصوص عوارض ناشی از آن را کاهش دهیم.

استفاده از پانسمان‌های معمولی برای مداوای زخم‌های سوختگی

وی اظهار کرد: در حال حاضر در کلینیک‌ها و مراکز درمانی از پانسمان‌های معمولی و استاندارد برای مداوای زخم‌های سوختگی استفاده می‌شود اما از آنجایی که پانسمان‌های مخصوص با پوست سازگاری بالایی دارند بهره‌مندی از این پانسمان‌ها ثمربخش است که متاسفانه به دلیل هزینه‌های بالا در مراکز نمی‌توانیم از آنها به طور وسیع استفاده کنیم.

اسدی افزود: خوشبختانه در زمینه تولید پانسمان‌های مخصوص طرح‌های پژوهش های متعددی انجام شده است که امیدواریم بتوانیم به طور گسترده‌ای از ثمرات آن استفاده کنیم.

وی افزود: فردی که دچار سوختگی شده است با عوارض متعددی دست‌ و پنجه نرم می‌کند و باید اقدامات درمانی بلند‌ مدتی را برای آنها در نظر گرفت؛ در کنار موضوع درمان دیده می‌شود که جای مشاوره و حمایت روانی از این بیماران خالی است و باید این موضوع را پررنگ‌‌تر دنبال کنیم.

دبیر علمی هفتمین کنگره سوختگی گفت: در موضوع سوختگی بحث درمان طولانی مدت، جراحی‌های متعدد، بستری‌های طولانی و عوارض روحی و روانی دیده می‌شود که این نشان می‌دهد در موضوع سوختگی باید متولیان سلامت در عرصه پیشگیری و آگاه‌سازی به طور جدی وارد شوند و در سایر بخش‌ها نیز باید اقدامات متعدد و بین بخشی برای بهبود شرایط فرد آسیب‌دیده در نظر داشت تا شاهد کاهش عوارض روحی و روانی در این بیماران باشیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.