سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه باقلوا ویژه پذیرایی از میهمانان در نوروز 97

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باقلوا گونه‌ای شیرینی است که با تهیه آن  در نوروز می توانید از میهمانان پذیرایی کنید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:

 

•آرد: 4 پیمانه (550 الی 560 گرم)
•آب: 100 میلی لیتر
•ماست: 100 گرم
•روغن: 90گرم
•تخم مرغ: 2 عدد
•سرکه: 2 ق س
•بیکینگ پودر: یک دوم ق س
•نمک: یک ق چ

مواد لازم کرم:

 

•شیر: 5 پیمانه (یک لیتر)
•شکر: 180 گرم
•زرده تخم مرغ: 2 عدد
•آرد: 100 گرم
•نشاسته: 30 گرم
•فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ

مواد لازم اضافی:

•کره (ذوب شده): 100 گرم
•روغن: 90 گرم

مواد لازم شربت:

•شکر: 180 گرم
•آب: یک پیمانه
•آب لیمو ترش: 3 الی 4 قطره

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.

2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.

4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.

5. یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.

6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید.

8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.

9. بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.

10. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.

11. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

12. پس از گذشت 2 الی 3 دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

باقلواهای خوشمزه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.