سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاد ممتاز دانشگاه تهران مطرح کرد:

رساله‌های بکر با سوال آغاز می‌شود/ دفاع روزانه از 500 رساله در علوم انسانی

افروز گفت: روزانه به‌طور متوسط 500 رساله در علوم انسانی دفاع می‌شود.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غلامعلی افروز در حاشیه جلسه دفاع از رساله دانشجوی دکتری واحد علوم و تحقیقات با تاکید بر شناخت سرحلقه زنجیره پژوهش، افزود: باید به گونه‌ای عمل کرد تا سرنخ علوم و فناوری‌های برتر در اختیار پژوهشگران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در پژوهش همواره نباید به دنبال پیشینه بود، بلکه باید پیشنه‌سازی کرد، افزود: پژوهشگر خلاق و هوشمند هرگز پیشینه‌سوار نمی‌شود، بلکه خود پیشینه‌ساز است. به عبارت دیگر پژوهشگران باید نوآوری داشته باشند و در تحقیق و پژوهش به جای تکرار مکررات، به دنبال ارائه طرح‌ها و نظریه‌های نو و کاربردی باشند.

استاد ممتاز دانشگاه تهران یادآور شد: نوآوری و اختراعات در طول تاریخ ثمره توجه ویژه پژوهشگران و دانشمندان خلاق به سوالات و دغدغه‌های مورد نیاز در جامعه بوده است.

افروز با بیان اینکه محقق توانا، پیشینه ساز و فرضیه آفرین است، گفت: اگر به سوالات و دغدغه‌های هر حوزه‌ای توجه شود بدون شک، ثمره و نتیجه کاربردی خواهد داشت. شروع یک تحقیق و پژوهش خلاقانه و کاربردی با توجه به سوالات و دغدغه‌ها شکل می‌گیرد.

استاد مدعو واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه رساله‌های بکر در دنیا با سوال آغاز می‌شوند، خاطرنشان کرد: روزانه بطور متوسط 500 رساله در علوم انسانی دفاع می‌شود، اگر از میان آن‌ها تنها 5 رساله حرف تازه‌ای برای گفتن داشته باشد ارزش بسیار بالایی داشته و برای حل مشکلات و معضلات کشور مثمرثمر خواهد بود.

 افروز تاکید کرد: این حرف‌ تازه است که در معنای دقیق کلمه منجر به تولید علوم کاربردی خواهد شد.

انتهای پیام/

جلسه دفاع از رساله دانشجوی دکتری واحد علوم و تحقیقات

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.