وی با اشاره به اینکه برخی اشتباهات رایج منجر به سوء تغذیه در افراد می شود، بیان کرد: ورزشکاران باید غذاهای قوی و پر کالری مصرف کنند و بیماران باید از غذاهای سریعالهضم استفاده کنند که در غیر این صورت اگر این افراد نوع دیگری از مواد غذایی استفاده کنند، دچار سوء تغذیه شدهاند.
حاجی حیدری عنوان کرد: غذا نقش مهمی در تعیین انرژی دارد و وقتی به اندازه کافی به افراد نرسد، ضعف عمومی گریبانگیر آنها شده و این مسئله باعث بروز بیماری میشود که از این عارضه به سوء تغذیه تعبیر میشود.
وی ادامه داد: بر اثر سوء تغذیه، متابولیسم بدن دچار اختلال میشود و فرد دچار بیماریهای غیر واگیر و حتی روحی و روانی میشود.
حاجی حیدری تاکید کرد: افراد باید به کیفیت و کمیت غذا توجه کافی داشته باشند تا در آینده دچار سوء تغذیه نشوند.
وی یادآور شد: مصرف سبزیجات و لبنیات باید در برنامه روزانه افراد قرار گیرد تا دچار سوء تغذیه نشده و هزینههای گزافی به حوزه سلامت تحمیل نشود.
انتهای پیام/