سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل

روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد در این مطلب به طرز تهیه 6 نوع کیک ساده و خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل اشاره شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید نان تازه، پنیر، کره، شیر و تخم مرغ و احیانا چند خوراکی خاص، وقت بگذاریم اما کنار همه اینها گاهی هوس خوردن کیک صبحانه، از هر نوعی که باشد، به دل مان می افتد.

گاهی هم این هوس خوشمزه، عصرهای پنج شنبه یا جمعه، به ویژه در هوای سرد که چای می چسبد، به دل مان می افتد. گاهی حوصله داریم تا قدمی بزنیم و از نزدیک ترین شیرینی فروشی یا سوپرمارکت، یک عدد کیک صبحانه بخریم اما گاهی سرما اجازه نمی دهد از خانه بیرون برویم یا اصلا حوصله اش را نداریم اما وسایل اولیه تهیه کیک را در خانه داریم. بنابراین اگر دستور پخت کیک را بدانیم، می توانیم در چشم به هم زدنی، کیک صبحانه ساده یا نوع شکلاتی یا مغزدار آن را درست کنیم. پس آستین ها را بالا بزنید.

کیک ساده (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: دو لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک لیوان
وانیل: نصف ق چ
بکینگ پودر: دو ق چ
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان




طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.

2. سپس به آنها شکر و روغن هم بیفزایید.

3. سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید.

4. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.

5. باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.

6. آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید.

7. دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

8. باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.

9. بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.

10. سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.

کیک کشمش و گردو (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: دو لیوان
کشمش: یک لیوان
مغز گردو: نصف لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
کره: 150 گر
شیر: نصف لیوان
وانیل: یک ق چ
شکر: یک لیوان
پودر هل: یک ق چ
بکینگ پودر: یک ق م
پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم

 

 

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

2. کره و تخم مرغ ها را در هوای آزاد بگذارید تا دمای شان متعادل شود.

3. تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. آنها را بزنید تا کف کنند.

4. سپس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ ها مخلوط شود.

5. در ظرف دیگری کره را با شکر مخلوط کنید. خوب بزنید تا کره با شکر کاملا مخلوط شود.

6. سپس به تدریج مخلوط تخم مرغ و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید.

7. یک عدد پرتقال را بشویید و پوست آن را داخل مایه رنده کنید. هم بزنید تا رنده پوست پرتقال با مایه مخلوط شود.

8. کشمش و گردوها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. کشمش و گردو را اضافه کرده و هم بزنید.

9. در ظرف دیگری آرد بریزید و سپس به آن بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط شود.

10. داخل قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را بریزید. قالب را یک ساعت داخل فر بگذارید تا بپزد.

11. بعد از این مدت کیک را از داخل فر درآورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب درآورید و آن را برش بزنید.

نکته: کشمش ها را خوب داخل مایه بغلتانید تا مانع از سوختن کشمش در اثر حرارت شود.

کیک صبحانه دورنگ (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد سفید: دو لیوان
آرد سفید: سه ق غ
بکینگ پودر: نصف ق چ
روغن: نصف لیوان
شکر: یک لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
پودر کاکائو: سه ق غ
وانیل: یک ق چ
ماست یا شیر: یک لیوان

 




طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید. وانیل و شکر را به آن افزوده و با همزن برقی، هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.

2. بعد از آن ماست یا شیر را اضافه کنید. همزن را دوباره روشن کنید تا ماست یا شیر با موادی که قبلا مخلوط شده بودند، دوباره مخلوط شوند.

3. آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود. بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

4. آنها را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه کنید تا گلوله نشود. با قاشق مواد را هم بزنید تا خمیر یکنواخت ایجاد شود.

5. مایه آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و هر بخش از مایه را داخل دو کاسه مشابه از نظر اندازه بریزید.

6. پودر کاکائو را به یکی از کاسه ها اضافه کرده و هم بزنید. به ظرف دیگر هم سه قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. هم بزنید تا مواد داخل هر کاسه با هم مخلوط شوند. این سه قاشق آرد را فراموش نکنید؛ چون در این صورت تناسب آرد رعایت نشده و ترکیب ها به هم می خورد.

7. از قالب گرد استفاده کنید تا طرح قشنگ تر مشخص شود. کف قالب، کاغذ روغنی بیندازید.

8. سه قاشق غذاخوری از مایه بدون کاکائو، وسط قالب بریزید. سه قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را وسط مایه معمولی بریزید. این کار را به همین شکل تکرار کنید تا مایه تمام شود. نیازی به حرکت دادن قالب برای پخش شدن مایه نیست. بعد از تمام شدن مایه، با کمک خلال دندان از مرکز کیک به سمت بیرون خط بکشید تا از چند نقطه، طرح روی کیکی ایجاد شود.

9. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید. 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد اما 30 دقیقه بعد از پختن کیک می توانید وضعیت آن را بررسی کنید. اگر خلال دندانی که مرکز کیک وارد می کنید، تمیز بیرون آمد، یعنی این که کیک پخته است. در غیر این صورت آن را 10 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید.

10. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید خنک شود. آن را برش زده و میل کنید.

نکته:

- در زمان زدن مواد داخل هر کاسه، هم زدن را مساوی انجام دهید. در غیر این صورت پف کیک می خوابد.

- از هر وسیله ای برای ریختن مایه داخل قالب استفاده می کنید، برای هر دو مایه از آن استفاده کنید.

- مایه باید حداکثر سه چهارم قالب را پر کند.

کیک کشمشی (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: یک و نیم لیوان
کشمش: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: سه عدد
کره: 100 گرم
شیر: نصف لیوان
اسانس وانیل: چند قطره
شکر: یک لیوان
پودر هل: یک ق چ
بکینگ پودر: نصف ق چ


 

 

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. کره را در حرارت اتاق بگذارید تا نرم شود.

2. به آن شکر اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

3. به تدریج تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها با مواد داخل کاسه خوب مخلوط شوند.

4. بعد از این که خوب در هم آمیختند، وانیل را بیفزایید.

5. در ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید. این مخلوط را روی موادی که در مرحله اول آماده کردید، الک کنید.

6. بعد از این که مایه آماده شد، کشمش ها را بشویید و بگذارید آب آنها کاملا برود. سپس کشمش ها را داخل مایه بریزید. هم بزنید تا با مایه کاملا مخلوط شوند.

7. داخل قالب، کاغذ الگو بیندازید. مایه را داخل آن بربزید. به مدت 35 تا 45 دقیقه کیک باید داخل فر باشد.

8. بعد از این مدت، کیک را از فر درآورده و بعد از این که کمی خنک شد، از قالب داخل ظرف مناسب بگذارید و برش بزنید.

کیک هویج، کشمش و دارچین (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: یک و سه چهارم پیمانه
دارچین: دو ق چ
مغز گردو: نصف پیمانه
کشمش: یک پیمانه
تخم مرغ: چهار عدد
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک هشتم ق چ
شکر: یک پیمانه
هویج رنده شده: دو پیمانه
بکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
نمک: یک هشتم ق چ

 




طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به آن شکر و وانیل اضافه بیفزایید. با همزن برقی، مواد را هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ شوند.

2. روغن را اضافه کرده و باز هم هم بزنید.

3. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی تخم مرغ زده شده، الک کنید. این کار را به تدریج انجام دهید تا مواد گلوله نشوند.

4. هویج ها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را رنده کنید. مغز گردوها را کمی خرد کنید و به کشمش شسته بیفزایید. هویج و گردو را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با مایه مخلوط شوند.

5. کف قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را داخل آن بریزید. سپس قالب را داخل فر قرار دهید. به مدت 35 تا 45 درجه باید قالب داخل فر بماند.

6. بعد از این مدت، قالب را از داخل فر درآورده و در هوای آزاد بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آن را برش بزنید.

نکته: اگر دوست داشتید می توانید روی کیک را با رنده هویج یا تکه های هویج خام و گردو، تزیین کنید.


کیک سیب، گردو، دارچین (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: یک و سه چهارم پیمانه
دارچین: دو ق چ
مغز گردو: نصف پیمانه
تخم مرغ: چهار عدد
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک هشتم ق چ
شکر: یک پیمانه
سیب رنده شده یا خردشده بسیار ریز: دو پیمانه
بکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
نمک: یک هشتم ق چ


 

 

طرز تهیه

شیوه درست کردن این کیک درست مانند کیک هویج، کشمش و دارچین است. با این تفاوت که در مرحله افزودن گردو، فقط کشمش را اضافه کرده و به جای رنده هویج، رنده یا خردشده سیب پوست کنده را بریزید. بقیه مراحل پخت آن هم مانند همان کیک هویج، کشمش و دارچین است.

نکته: اگر طعم ترش دوست دارید می توانید از سیب ترش استفاده کنید. ترکیب طعم ترش سیب با مواد دیگر جالب است.

منبع: هفته نامه همشهری

انتهای پیام/

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
میشه کیک هویچی هم بزارید ممنونیم
H
۱۹:۴۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
با پودر کیک درست کنیم بهتر
.
ناشناس
۱۸:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
در کیک هویج ,هویج را رنده ریز کنم یادرشت؟؟
Soha
۰۹:۱۰ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
سلام کیک اولی کیک ساده که نه شیر داشت نه وانیل

در مرحله ۵ کاری که گفته را انجام بدید و بعد یک لیوان شیر بیفزاید و همچنین وانیل
و بقیه مثل خودش انجام بدید
پانیذ
۱۸:۰۸ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
خیلی خوب بود واقعا
قربانی
۱۵:۵۰ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
میشه بجای شیر از اب استفاده کنم ممنونم
خسروی
۱۱:۳۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
اره میشه حتی بافتش هم نرم تر میشه
حسین
۱۱:۵۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود
ناشناس
۱۹:۰۳ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
عالیه خیلی خوب شده بود
اوا
۱۵:۲۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۵ دی ۱۳۹۹
عالی بود
$$
۱۳:۵۴ ۱۵ دی ۱۳۹۹
این اولی کیک چطور کیکی است نه شیر داره نه وانیل
Fffff
۱۳:۴۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
اق بری مغازه بخری به نفعته
سلنا
۱۸:۴۰ ۲۴ آذر ۱۳۹۹
عاااااالی بود
مرجان
۱۰:۴۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من هميشه آخر از همه بكينگ پودر رو ميريزم و زياد هم نميزنم همين كه حباب إيجاد شه كافيه و خيلى خوب پف ميكنه ✌️
نرگس
۰۳:۳۶ ۲۱ آذر ۱۳۹۹
عالیه اوووووم،
نازنین
۱۱:۳۷ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
عالیئییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بودددددددددددددد
جدیدی
۱۷:۱۴ ۰۷ آذر ۱۳۹۹
ممنون عالی بودند
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۱ آذر ۱۳۹۹
ممنون بدک نبود . ولی تنوع زیادی نداشت بهتر ه کیک های بیشاری آموزش بدید. ممنون
نازنین
۰۱:۲۰ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
واقعا عالی بود
ناشناس
۱۶:۴۵ ۱۳ آبان ۱۳۹۹
توکیک اول یادتون رفت شیر وذکر کنید
ساناز
۱۰:۳۹ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
سلام ببخشید درروش اول به جای شی می شود از ماست استفاده کرد؟؟؟؟
آنه با موهای مشکی
۱۸:۱۳ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
کیک دورنگ رو درست کردم فوق العاده بود. خیلی خوب بود که نکات ریزش رو هم نوشته بودید که کیک خراب نشه عاااااالی بود!
فهیمه
۱۱:۳۹ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
سلام اون کیک ساده یه لیوان شیر رو نگفتین چکار کنیم
بزاریم بعد از اینکه مواد رو از فر دراوریم بخوریم.یا اینکه
ب ارد اضافه کنیم
درسا
۱۷:۱۶ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
دستور اولو درست کردم افتضاح بود...
اوا
۱۷:۳۵ ۰۲ مهر ۱۳۹۹
خوب بود ولی در کیک گردو کشمشی نگفته بود شیر رو کی بریزید
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
خیلی خوب بود
فاطمه سادات طالب پور
۰۲:۴۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود ممنونم از زحمات شما متشکرم
مژگان
۱۱:۵۲ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
من حال ندارم هیچ کدوم رو درست کنم و از کیک خونه سفارش دادم :)))
؟
۰۱:۰۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
توی کیک اول(ساده) زمان ریختن شیر ذکر نشده. اما من بعد از اینکه تخم مرغ، شکر و روغن رو خیلی خوب زدم،قبل از اضافه کردن آرد،‌بکینگ پودر و وانیل، شیر رو اضافه کردم و نتیجه اش خوب از اب دراومد.
محدثه
۰۳:۰۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم عالی بود
محدثه
۰۳:۰۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم عالی بود
الناز
۱۶:۵۵ ۳۱ تير ۱۳۹۹
ممنون واقعا کافی بود
ناشناس
۱۲:۱۳ ۱۷ تير ۱۳۹۹
۶ نوع کیک هایی ک درست کردنشون مث ابخوردنه رو میگید دستتون درد نکنه. ولی کیک های خوشمزه هم بزارید
ناشناس
۱۷:۰۳ ۰۶ تير ۱۳۹۹
خیلی عالیه
Pedram
۱۲:۵۶ ۰۴ تير ۱۳۹۹
حیلی عالی حرف نداشت مرسی از شما دوستان خب
شمیم شاهچراغی
۱۴:۲۱ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
من کیک اولتون رو اومدم درست کنم، تو مواد لازم نوشته یک لیوان شیر، بعد توی طرز پخت ننوشته کی شیر رو اضافه کنیم. :))) با تشکر :))
بی نام
۰۵:۰۰ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
کیک ساده رو درست کردم خیلی خشک شد. پف نکرد. و مایع کیک خیلی ابکی بود. مقدار شیر نسبت به آرد خیلی زیاد بود
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
چرا از شیر استفاده نکنیم
ناشناس
۱۸:۴۴ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
عاليييييي
فاعزه رحیمی
۱۲:۴۴ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
عععععععععااااااااالللللللللییییییییی بود.
فاطمه
۱۵:۲۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
تنوع خوبی داشت ولی من هنوز هیچ کدوم رو درست نکردم
سحر
۱۰:۳۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
کیک های نسبتاً خوبی بود ولی کیک ها ی من به لطافت ی که کیک شما داشت نرسید؟!چرا؟چیکار باید کنم
ه
۱۹:۳۳ ۱۴ خرداد ۱۳۹۹
اولیه واقعا خوبه
ناشناس
۲۲:۱۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود
فاطمه جون
۰۹:۳۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
لطفا کیک *7*نفره ترز طهیه اش هم بزارید
گیتی
۰۱:۴۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
واقعا عالی بود ممنون از این کیکای خوبتون
ناشناس
۲۰:۴۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
خوبه
رویا
۰۸:۴۵ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا کیک من کج پف میکنه یه طرف پف میکنه یه طرف نمیکنه چیکار کنم
رویا
۰۰:۴۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
من چرا وقتی کیک میپزم یه طرفش پف میکنه یه طرفش نمیکنه چیکار باید بکنم
فاطمه
۱۴:۱۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
هیچکدوم به درد من نخورد
ارکیده
۲۲:۴۵ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
برای اینکه کیک تون خوب پف کنه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و بعد الک کنید چون موقع الک کردن ذرات بکینگ پودر با آرد بطور کامل مخلوط میشن و کیک خوب پف میکنه
shaghayegh
۱۳:۵۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی عالی بوووود. من همشو درست کردمD:
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام منم کیک کشمشی را درست کردم گفته بودید شیر لازم داره ولی از اون استفاده نشد
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
سحر ندائی
۱۷:۰۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی بد بود
از اینجور کیک ها متنفرم
سعیده
۱۲:۰۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
اینهمه دنبال طرز تهیه کیک ساده بودم ولی یه سایت نبود به این واضحی دست.ر یه کیک ساده روبذاره ممنون از شما وسایت خوبتون عالی بود.
عسل❤️❤️
۱۷:۳۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
من درست نكردم اما قرار درست كنم همه مونديم تو قرنطينه كلافه شديم
ناشناس
۱۷:۲۶ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ارهههههه خیلی
صبا
۱۴:۲۲ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
کیک سیب درست کرد دم عالی شد ممنون
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
ناشناس
۱۵:۰۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام عالی نبود افتزاه
shadi
۱۶:۳۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
كيك سيب و دارچين رو درست كردم خيلي خيلي عالي شد ولي من تيكه هاى سيب ام رو ريز ريز نكردم اخه اصل طعم اش به سيب هست ولي واقعا پفكي و خوشمزه بود اگه كسي سيب دوست داره پيشنهادش ميكنم :)
شمیم
۱۷:۲۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
اول تشکر بابت دستور کیک های خوب وخوشمزه
دوم یعنی خااااااک !!! اخه این نصف یا یک لیوان شیر ک توی مواد لازم هست رو چیکار کنیم؟
تو طرز تهیه قید نکردید کی بریزیم
ناشناس
۱۷:۴۷ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
چرا واسه کیک اول نگفت باید کی شیر ریخت
ش
۱۸:۵۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
متشکرم عالی بود
رقیه قلیزاده
۲۲:۳۱ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
ممنون از دستورهای کیکتون
متاسفانه توی دستور پخت کیک دورنگ توی مواد لازمش روغن‌رو نوشته بودین ولی چه موقع اضافه کنیم به مواد رو ننوشته بودین لطفا اصلاح کنین چون روغن یکی از مواد مهم کیک هستش و اگه نباشه کیک خشک میشه
سارینا
۲۰:۰۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
مرسی بابت همه چی
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
بد بود
ناشناس
۱۲:۰۴ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
ممنون
اسما
۱۳:۰۸ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
میشه بدون همزن هم بزنیم
FAteme
۰۴:۲۳ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
نه نمیشه با همزن بهتر میشه
ناشناس
۱۹:۳۱ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
واقعا ممنون مرسی
محمدفرجی
۰۲:۰۷ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
عالی
نانا
۲۰:۱۵ ۰۲ فروردين ۱۳۹۹
کیک کشمش و گردو رو درست کردم عااااالی شد.ممنونم
سمیه
۱۳:۴۹ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
بسیار عالی
طاهره
۱۹:۱۴ ۲۰ اسفند ۱۳۹۸
تو دستور کیک ساده شیر با وانیل جامونده ننوشتن
من طبق دستور پیش رفتم فقط وانیل همون لحظه که آرد ریختم اضافه کردم شیر روهم چون جا مونده بود از آخر ریختم هم زدم کیک درست کردم فوق العاده عالی و خوشمزه شد،ممنون از آموزش عالیتون.
نون کاف
۱۴:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
کسانی که کیکتون پف نمی کنه حتما آرد رو الک کنید و سفید تخم مرغ رو تا زمانی که کف کنه کامل بزنید و اینکه می تونید از جوش شیزین به جای بکینگ پودر استفاده کنید
السا
۲۰:۲۷ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
یک سوال این کیک برای چند نفره
فاطمه
۱۵:۳۷ ۰۳ بهمن ۱۳۹۸
عالیببببییییییییییییی
Hoda
۲۰:۴۷ ۰۷ دی ۱۳۹۸
اولین اموزش شیر و وانیلش و تو دهنمون بریزیم درست اموزش بده وسط کیک موندم چیکار کنم
سمان
۲۰:۴۸ ۲۹ آذر ۱۳۹۸
من نمیدونم چرا کیک که درست میکنم پف نمیکنه با همزن میزنم ولی پف نمیکنه توقابلمه تفلن درس کردم وسط خمیر و پوک نیس و بدون فر میشه کیک دورنگ درست کرد یا نه
ناشناس
۰۲:۰۵ ۲۶ آذر ۱۳۹۸
من هروقت کیک درست









کنم پف نمی کند علت چیست
الناز
۱۹:۱۲ ۰۵ آبان ۱۳۹۸
من هر وقت کیک درست می کنم پف نمیکنه علت چیست
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
عالی
راحله
۲۳:۰۱ ۰۶ مهر ۱۳۹۸
عالی
bita
۱۹:۰۷ ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
پس چرا تو دستور پخت اسمى از شير نياوردين كه مى و كجا اضافه كنيم
ناشناس
۱۷:۴۲ ۲۶ مرداد ۱۳۹۸
درست کردم خیلی خوشمزه بود
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
سلام ممنون ازمطالب قشنگتون.من قصدخریدهمزن رودارم میشه لطف کنیدراهنماییم کنیدکه چه همزنی وچه مارکی خوبه.دستی بهتره یاپایه دار
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
سلام نمی‌دونم چراهروقت کیک درست میکنم خراب میشه یه طرفش میسوزه ولی طرف دیگه ش انگار که تو فر نیست تکون نمیخوره
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
خوب بودد
فاطمه
۲۰:۴۹ ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
سلام دستور کیک اولتون رو درست کردم ولی ننوشته بودین شیر و وانیل رو هم کی اضافه کنیم .منم فراموش کردم اخرش اضافه کردم با همزن هم زدم یک چیزی شد ولی لطفا اضافش کنید بقیه اشتباه نکنن
علی
۱۹:۳۸ ۲۹ تير ۱۳۹۸
عالی بود
ناشناس
۲۲:۱۵ ۱۷ تير ۱۳۹۸
به نظر دستوراتون عالی هست . درست میکنیم ببینیم چه جوری میشه ممنون از دستوراتون
ناشناس
۱۶:۲۳ ۰۸ تير ۱۳۹۸
خیلی خوب بود.
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
به جای شکر میشه شیره انگور بریزیم
امیر محمد
۱۵:۵۳ ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
میشه از پکینپودر تنها استفاده کرد برای کیک صبحانه دورنگ
فاطمه
۲۳:۲۵ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
عالی
ناشناس
۱۱:۳۷ ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
خیلی عالیه
فاطمه.ه
۱۷:۳۷ ۰۴ خرداد ۱۳۹۸
سلام.منم دارم اولین کیکمومیپزم.فرندارم.موادوریختم توقابلمه تفلون‌.کیکم خوب دراومد.مرسی ازدستورتهیه اتون.
سارا
۰۹:۵۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
به نظرم برای کیک هویج ازر مربای هویچ استفاده کنید نه هویچ خام.
بانوک بلوچ
۱۷:۰۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
خوب بود نمیدونم چرا هر وقت از روی همین صفحه درست میکنم خراب میشه
شهرزاد
۲۱:۲۲ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
کیک هویج بی نظیر هست ممنون