وی ادامه داد: اگر افراد در دوران نوجوانی و جوانی به میزان کافی لبنیات و به خصوص شیر که غنی از کلسیم است، مصرف نکرده باشند و لبنیات را در برنامه غذایی روزانه خود قرار ندهند در بزرگسالی دچار عارضه پوکی استخوان می شوند.
ادیب حسامی با اشاره به اینکه میزان جذب کلسیم در نوجوانی و جوانی بیشتر از دوران سالمندی است، عنوان کرد: میزان جذب کلسیم شیر در نوجوانی و جوانی بسیار بالا است و اگر افراد در این زمان به میزان کافی لبنیات مصرف نکنند در سالمندی دچار پوکی استخوان با درجات مختلف می شوند.
این فیزیوتراپ ادامه داد: در زمان بروز پوکی استخوان، استخوان ران (سه مور) دچار شکنندگی میشود و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی در افراد است و در زمان بروز این بیماری افراد تا درمان کامل درد زیادی را متحمل می شوند.
وی تاکید کرد: به وسیله دستگاه ویبریشن نیروی لرزشی در 2 جهت افقی و عمودی بر بدن شخص وارد میشود و همین امر جذب کلسیم را در بدن افزایش میدهد.
ادیب حسامی یادآور شد: افراد باید پس از مصرف کلسیم 45 دقیقه تا یک ساعت پیادهروی کنند تا میزان جذب کلسیم افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/