سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز پخت باقالی‌پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی

در مطلب زیر می توانید طرز تهیه باقالی‌پلو با ماهیچه که یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است را مشاهده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  باقالی‌پلو با ماهیچه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچ‌کس دست رد به سینه آن نمی‌زند.

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه

•ماهیچه گوسفندی: 700 گرم
•برنج: 3 پیمانه
•شبت (خرد شده): 3 پیمانه
•باقلاسبز: 200 گرم
•پیاز (متوسط): 2 عدد
•زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
•رب (تفت داده): یک قاشق سوپ خوری
•نمک: به مقدار لازم
•فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
•زردچوبه: به مقدار لازم
•روغن: به مقدار لازم
•سیر: 3 حبه
•آب: 2 لیوان

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود.

2. سپس ماهیچه ها را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. نمک و فلفل، زردچوبه و سیر را به همراه 3 لیوان آب به ماهیچه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه ها به آرامی بپزد.

3. در اواخر پخت، رب تفت داده شده و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ماهیچه ها کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.

4. سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.

5. سپس برنج را آبکش کنید و در کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و پس از آن برنج را بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احمدرضا ایروانی فرد
۲۱:۰۷ ۱۳ دی ۱۳۹۹
گوشتا گرانتر.!,چرا بخوریم معنی شماره ۳