سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسپاگتی سفید با سس میگو

در مطلب زیر می توانیدطرز تهیه اسپاگتی سفید با سس میگو را مشاهده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برای تهیه اسپاگتی برای ۲ نفر به ۱۰۰ گرم اسپاگتی سبوس‌دار، ۲۰۰ گرم میگوی پاک‌کرده، نصف شاخه مارچوبه خردشده، نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده، ‌نصف فنجان نخودفرنگی پخته، ۲ حبه سیر کوچک رنده‌شده، سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، سه‌چهارم فنجان ماست خامه‌ای شیرین، ۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری ساطوری، یک‌ونیم قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، یک‌ونیم قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل تازه نیاز داریم.

طرز تهیه اسپاگتی با سس میگو

برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا اسپاگتی‌ها را تا حد نرم شدن بجوشانید و در همین زمان،‌ روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. سپس، میگو و سایر مواد را جز ماست و جعفری، همزمان در تابه بریزید و تفت بدهید تا میگوها بپزند و سبزیجات هم کمی نرم شوند. پس از افزودن ماست به تابه،‌ ۲ دقیقه به تفت دادن خود ادامه دهید و حرارت را خاموش کنید. اسپاگتی آبکش‌شده را در تابه بریزید و در نهایت هم جعفری را به سایر مواد اضافه کنید. این غذا باید کاملا گرم سرو شود.

هر وعده از این اسپاگتی خوش‌طعم دارای ارزش تغذیه‌ای زیر است:

۳۸۷ کیلوکالری انرژی
۶ گرم چربی
۱۶۸ میلی‌گرم کلسترول
۵۳ گرم کربوهیدرات
۳۴ گرم پروتئین
۱۰ گرم فیبر
۷۰۸ میلی‌گرم سدیم
۸۹۰ میلی‌گرم پتاسیم
۱۳۰ درصد ویتامین C
۷۱ درصد ویتامین A
۶۱ درصد فولات
۳۵ درصد منیزیم و آهن
۲۸ درصد روی و کلسیم
۲۵ درصد پتاسیم

منبع:سلامتیسم

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.