به گفته دبیر شورای نظارت بر اسباب بازی، انتخاب درست و بهینه اسباب بازی برای کودکان و نوجوانان، مطلب بسیار مهمی است که باید به خوبی مورد توجه قرار گیرد و در این بین انتخاب اسباب بازی ایرانی که متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی طراحی و تولید شده نقش مهمی در رشد فرزندان این سرزمین خواهد داشت. از این رو در این نمایشگاه، اسباب بازیهایی که توسط شرکتهای ایرانی طراحی و تولید شده اند و همچنین بازیهای بومی مناطق مختلف کشور عرضه و برای مخاطبان به ویژه کودکان و خانوادهها به نمایش گذاشته می شود.
حموله به آثار ارائه شده در هفتمین نمایشگاه ملی بازی و اسباب بازی اشاره و بیان کرد: در هفتمین نمایشگاه بازی و اسباب بازی ۵۲ غرفه حضور دارند که از این تعداد ۴۱ غرفه فقط اسباب بازیهای ایرانی، ۷ غرفه اسباب بازیهای ایرانی و خارجی و ۴ غرفه اسباب بازیهای خارجی هستند. همچنین در این نمایشگاه انواع اسباب بازیهای فکری، آموزشی، وسایل بازی همچون اسکوتر، اسکیت، اسباببازیهای الکترونیکی، چرتکه، پازل، بازیهای مکعبی سه بعدی، وسایل بازی رنگ شناسی، خمیر بازی، اسباب بازی پلاستیکی، ماشین و کامیون، سه چرخه، رالی اسپرت و عروسکها و... ارائه و در معرض دید علاقمندان به ویژه کودکان و والدین قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه اسباب بازی اظهار داشت: معرفی اسباب بازیهای مؤثر در رشد جسمی و ذهنی کودکان، آشنایی تولیدکنندگان اسباب بازی با نیازهای این قشر، ارائه و معرفی آخرین دستاوردهای تولیدکنندگان داخلی، یکپارچه سازی فعالیتهای حوزه اسباب بازی و ایجاد فرهنگ انتخاب درست اسباب بازی و فضای فرهنگی در توسعه سرگرمی و اسباب بازی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه هستند.
حموله همچنین بیان کرد: این نمایشگاه به همت بخش خصوصی برگزار می شود و تولید کنندگان اسباب بازی و سرگرمی در گروههای آموزشی و کمک آموزشی، فرهنگی هنری، رایانه ای و الکترونیک، کمک درمانی، حرکتی مهارتی و فکری و همچنین دست اندرکاران توزیع اسباب بازی و سرگرمی و ارائه کنندگان خدمات بازرگانی در آن مشارکت دارند. همچنین مشاوره بازی و اسباب بازی، فضای بازی و مشاوره روان پزشکی از برنامههای جنبی این نمایشگاه است.
وی در مراسم آغاز به کار این نمایشگاه، همچنین به فعالیتهای دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی اشاره کرد و افزود: این دبیرخانه با توجه به برگزاری هفت جلسه کمیسیون ثبت طرح و صدور مجوز از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۳۸۲ اسباب بازی را ثبت و گواهینامه صادر کرده و تعداد ۸۸ پرونده مجوز تولید اسباب بازی دریافت کرده اند. نکته قابل توجه این است که از ابتدای سال ۹۱ کلیه اسباب بازیهای تولید داخل می بایست هولوگرام شورای نظارت بر اسباب بازی را دارا باشند. این هولوگرام همان شناسنامه اسباب بازی ایرانی است که در آن مخاطب از نوع سرگرمی تعداد تیراژ، نام طراح و ... مطلع می شود. و اطمینان پیدا می کند که این سرگرمی در شورای نظارت بر اسباب بازی ثبت و مورد تأیید قرار گرفته است. شورای نظارت بر اسباب بازی از ابتدای سال ۹۱ تا کنون برای ۱۸۵۴ پرونده هولوگرام چاپ و در اختیار متقاضیان قرار داده است.
به گفته حموله، شماره سامانه پیامکی شورای نظارت بر اسباب بازی ۳۰۰۰۷۴۰۱۰ است که خانوادهها از طریق این سامانه می توانند با ارسال برخی از واژهها مانند ثبت، تولید، واردات و اسباب بازیهای مناسب از تولد تا ۱۲ سالگی و... اطلاعات خوبی را در حوزه اسباب بازی دریافت کنند.
هفتمین نمایشگاه بزرگ بازی و اسباب بازی از ۱۶ تا ۲۰ بهمن ماه هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۲۰ بعدازظهر در سالن نمایشگاههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، واقع در خیابان حجاب آماده بازدید علاقمندان خواهد بود.
انتهای پیام/