سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با آش سنتی سبزواری‌ها آشنا شوید

در این روزهای سرد زمستانی خوردن یک کاسه آش داغ بسیار دلپیذیر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،آش گندم آشی بسیار خوشمزه و سنتی است و انواع بسیار متفاوتی دارد این آش متعلق به سبزوار است و جزو غذاهای بسیار محبوب در این شهرستان به شمار میرود.

مواد لازم:

نخود (یا حبوبات دلخواه به جز لپه و لوبیا چشم بلبلی) ۲ لیوان
برنج ۱/۳ لیوان
بلغور گندم ۲ لیوان
گوشت گوسفندی (و بدون چربی) ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نعنا ۳ قاشق غذا خوری
زیره سبز (نکوبیده) ۲ قاشق غذا خوری
سبزی (آش) ۲ کیلوگرم
کشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

آش گندم(سبزوار)

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات را جداگانه میپزیم.سپس در ظرفی مناسب پیاز را نیمه سرخ كرده و سپس گوشت و زردچوبه و فلفل را كمی در آن تفت داده و به همراه آب می‌پزیم.
برنج و بلغور شسته شده را در قابلمه ریخته، و با آب می‌گذاریم تا خوب بپزد و لعاب بیندازد.
سپس حبوبات پخته شده، سبزی و گوشت پخته و کوبیده شده را با آب گوشت و پیاز داغ به آش اضافه می‌کنیم.
در آخر زیره را در روغن تفت داده و به اصطلاح زیره داغ درست می‌کنیم و با نعناع داغ داخل آش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا جا بیفتد.

سایر نکات

حتما حبوبات را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.

بهتر است كشك را روی آش نریزید و آن را جداگانه كنار غذا قرار دهید چون طعم این آش با كشك به مزاج برخی افراد خوش نیست

اگر زیره دوست ندارید آن را از مواد اولیه حذف كنید.

منبع:سرآشپز

انتهای پیام/

آش گندم؛ آش سنتی سبزواری‌ها

 

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.