سالاد گندم و پسته
ویژه گیاهخواران
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
پسته (خرد شده): 5 قاشق سوپ خوری
گندم: یک پیمانه
برگ ریحان: 3 عدد
برگ چغندر: 3 عدد
انار: یک عدد
لیمو سنگی: یک عدد
آب انار: 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 5 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گندم را چند ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد، سپس آن را بپزید و آبکش کنید. گندم پخته، پسته، برگ ریحان، برگ چغندر خرد شده، دانه های انار، آب انار، آب لیموترش، روغن زیتون و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و سپس سرو کنید.
پلوی مرغ و پسته
عطر این غذا هوش از سرتان می برد
میزان سرو: 5 نفر
مواد لازم:
ران مرغ: 5 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم پلو
کره: 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
برنج: 2 پیمانه
پسته (خرد شده): 45 گرم
زرشک: 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
زنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوری
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
پرتقال: یک عدد
آب: سه پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم: رویه
پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را با هم مخلوط کنید. ران های مرغ را به این مخلوط آغشته کنید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
2. سپس ران های مرغ را در تابه ای نچسب و بدون روغن تفت دهید تا کمی برشته شوند.
3. برای تهیه پلو، کره، روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
4. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
5. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پسته، زرشک، زردچوبه، زنجفیل، زیره، فلفل سیاه و پوست رنده شده نصف پرتقال را اضافه کنید.
6. پس از گذشت 3 دقیقه، آب، آب یک عدد پرتقال و مقداری نمک اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را به داخل یک ظرف فر (اندازه متوسط) انتقال دهید. ران های مرغ را روی مواد بچینید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ران ها پخته و برشته شوند. روی پلو پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.
میگو با سس پسته
کبابی سرشار از امگا 3
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
میگو: 500 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
پاپریکا: یک قاشق چای خوری
کره: یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم: سس
پسته (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
زنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. برای تهیه سس، پسته ریز خرد شده، روغن زیتون، سیر ریز خرد شده، زنجفیل و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. پسته خرد شده، روغن زیتون و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و میگوها را به این مخلوط آغشته کنید.
3. میگوها را به سیخ کشیده و سیخ ها را در کره گرم شده قرار دهید تا میگوها پخته و تغییر رنگ دهند. سپس آنها را به همراه سس سرو کنید.
نکته:
سیخ های چوبی را از قبل چند ساعت در آب قرار دهید. می توانید میگوها را به جای سرخ کردن در گریل کباب کنید.
منبع:ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/