سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پنه پای سیب و پنیر

پنه نوعی ماکارونی لوله‌ای است که به صورت کج برش خورده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پنه نوعی ماکارونی لوله‌ای است که به صورت کج برش خورده است. پای هم که همیشه با آرد و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و چیزی شبیه کیک باریک هستند.درستور این غذای خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید.

تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه

طرز تهیه پنه پای سیب و پنیر

دو قاشق غذاخوری کره، آب‌شده
۲/۳ پیمانه خرده نان تست
۳ قاشق چایخوری آویشن تازه
۳۴۰ گرم پاستا پنه
دو پیمانه سیب قرمز پوست‌کنده
نصف پیمانه پیاز شیرین خردشده
۳ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آرد کامل
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو پیمانه شیر کامل
نصف پیمانه آب سیب
۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای، نرم شده
۱ ٫ ۵ پیمانه پنیر چدار رنده شده
برگ تازه آویشن

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با یک قاشق غذاخوری چرب کنید. ۱/۳ پیمانه نان تست خرد شده را کف ظرف بریزید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید. ۱/۳ پیمانه تست خرد شده باقی مانده و یک قاشق چایخوری آویشن را به کره آب شده اضافه کنید و کنار بگذارید.

۲- پاستا را با آب و نمک بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

۳- در یک قابلمه بزرگ، سیب‌ها و پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر و آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. حرارت را کم کنید، پنیر و دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر‌ها آب شوند.

۴- سس تهیه شده را روی پاستا بریزید و هم بزنید. پاستا را داخل ظرف بریزید و باقی مانده خرده نان‌های تست را اضافه کنید.

۵- غذا را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شوند. این غذا را با آویشن تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی پنه پای سیب و پنیر
کالری: ۴۶۹
چربی: ۲۴ گرم
کلسترول: ۷۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۴۶ گرم
فیبر: ۲ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۱۵ گرم
سدیم: ۴۳۸ میلی‌گرم
پتاسیم: ۲۹۷ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۶۳ میلی‌گرم
آهن: ۲ میلی‌گرم

منبع:فردا

انتهای پیام/

طرز تهیه پنه پای سیب با پنیر

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.