سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ته چین هویج،یک غذای خوشمزه و متفاوت

در ادامه روش پخت ته چین هویج،این غذای پرطرفدار ایرانی را ملاحظه می‌فرمایید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ته‌چین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست می‌کنیم متفاوت است.

مواد لازم برای ته چین هویج برای 5 نفربرنج : 3 پیمانه 

-هویج : 500 گرم
-فیله مرغ : 300 گرم
-زعفران دم‌کرده : 2 قاشق سوپخوری
-تخم‌ مرغ: 3 عدد
-ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری
-پیاز : یک عدد
-کره : 50 گرم
-دارچین : یک قاشق مرباخوری
-زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
-نمک و فلفل : به میزان لازم
-روغن مایع : به میزان لازم 

 

طرز تهیه ته چین هویج

-برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید

-هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.

-کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید.


بیشتر بخوانید: یک پیش‌غذای خوشمزه و عالی +طرزتهیه


-برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید.مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.

-مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید. کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.

منبع:سیمرغ

انتهای پیام/

ته چین هویج

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.