من قبل از او به جمع تظاهرات کنندگان پیوسته بودم و از او خواسته بودم تا امروز را در خانه بماند و در تظاهرات شرکت نکند، اما گویی ندایی درونی محسن را به سمت محل برگزاری تظاهرات میکشاند.
من و محسن روزهای قبل با هم در تظاهراتها شرکت می کردیم، اما آن روز چون شلوغ تر بود و علاوه بر این در تظاهرات قبلی هم جمعی به تظاهرات کنندگان حمله کرده بودند، از او خواسته بودم در خانه بماند و به تظاهرات نیاید.
اما گویی هنوز در را نبسته بودم که محسن لباسهایش را به تن کرده و آماده حضور در تظاهرات شده بود...
محمود توسلی برادر شهید "ابوالمحسن توسلی" که دو سال از برادر شهیدش بزرگتر است، در مورد نحوه به شهادت رسیدن برادرش ادامه میدهد: در این روز تظاهرات کنندگان کنگاوری در خیابان به سه دسته مجزا که دو دسته آن مردها و دسته وسط خانمها بودند تقسیم شده بودند که من و پدرم در دسته اول، مادرم در دسته دوم و محسن نیز در دسته سوم تظاهرات کنندگان بود.
برادر شهید توسلی ادامه میدهد: آن روز من که در دسته اول تظاهرات کنندگان بودم در پی برخوردهای به وجود آمده زیر دست و پا مانده بودم و مجبور شدم یکی دو ساعتی را در حیاط خانه یکی از همسایهها سپری کنم و بعد از آرام شدن جو به خانه برگردم که در راه در جریان شهادت برادرم قرار گرفتم.
توسلی با اشاره به کوچک بودن شهر و پخش شدن سریع خبرها، افزود: وقتی به خانه رسیدم خانه به غمکدهای تبدیل شده بود. همه مشغول شیون و زاری در غم از دست دادن محسن بودند و اینگونه آن روز یکی از غم انگیزترین روزهای زندگیم شد.
وی می گوید: محسن که لقب خردسالترین شهید انقلاب را گرفته تنها هشت سال داشت و در شرایطی در تظاهرات شرکت میکرد، که هم سن و سالهایش مشغول بازی کردن در کوچه و خیابان بودند.
توسلی افزود: محسن در سنی که همه هم سن و سال هایش بهانه داشتن اسلحههای اسباب بازی را میگیرند، مورد اصابت گلوله اسلحه مزدوران رژیم ستم شاهی قرار گرفت و به شهادت رسید.
توسلی در مورد دلایل حضورشان در تظاهرات نیز میگوید: جو آن زمان بگونهای بود که همه درگیر موضوع انقلاب بودند و من و برادرم هم به واسطه داشتن خانواده سیاسی مذهبی در جریان اهداف پیروزی انقلاب قرار داشتیم و در مبارزات حضور پیدا میکردیم.
حجت الاسلام هادی عسگری مدیرکل بنیاد شهید استان کرمانشاه نیز در مورد خردسالترین شهید انقلاب به خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، گفت: 17 دی ماه سال 57 روز شهادت خردسالترین شهید انقلاب است، کودکی هشت ساله که با مشتهای گره کرده به مقابله با رژیم ستمشاهی پرداخت و در این راه از جانش مایه گذاشت.
عسگری افزود: شهید ابوالمحسن توسلی ساعت12 ظهر 17 دی ماه 1357 پس از اتمام راهپیمایی علیه رژیم پهلوی در مسجد جامع این شهرستان در نزدیکی شهربانی چهارراه شهدا( ناهید سابق) توسط مزدوران رژیم ستم شاهی که مسلمانان مقلد امام(ره) را به گلوله بسته بودند، پس از اصابت گلوله ای به سمت چپ سرش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
عسگری افزود: شهید ابوالمحسن توسلی سال 1349 در شهرستان کنگاور و در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد و بعد از گذراندن دوران طفولیت راهی مدرسه شد و با توجه به مدارک و سوابقی که از آن شهید در مدرسه به جا مانده از لحاظ تحصیل و اخلاق در بین همسالانش شاخص بود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/